Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, ha utálom a randizós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha utálom a randizós-ismerkedős időszakot?

Figyelt kérdés

Nekem ez a pár hét/hónap csak nyűg és szenvedés.. :S Mindenki a környezetemben ezt az időszakot sírja vissza, de szerintem a legjobb a kapcsolat kezdete után 1-2 évvel, mikor már teljesen lazán megvan egymás mellett a 2 ember. Az ismerkedés csak bizonytalanság és (sokszor hiábavaló) vágyakozás... Nem lehet az ember teljesen nyitott, nem engedheti el magát, nem bízhat a másikban... Az ismerőseim kb bolondnak néznek, amiért így gondolkozok.

Van más is, aki nem szereti ezt az időszakot, vagy csak én vagyok ilyen defektes?

21/L

2015. dec. 18. 23:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ezzel semmi baj. Én is hasonló vagyok. Persze örültem, hogy ismerkedünk, járunk, ilyenek, de azért a bizonytalanság, idegessé tett. Nálam nagy mumus volt az első szex utáni időszak. 2x is belefutottam olyanba, aki az első szex után lelépett. Az egyik csak trófeaként tekintett rám az elejétől, így búcsúztam el a szüzességemtől, a másik meg kifogásokkal élt, miért nem ér rá találkozni... kicsit se volt feltűnő.

Én kb fél év járás körül nyugodtam meg a férjemnél. Korábbi kapcsolataimból 1 tartott csak picit tovább, kemény 10 hónap volt.:D Abban is az első hónapokban sokat idegeskedtem.

2015. dec. 19. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!