Szívbetegen született a babám! Hogy vészeljük át ezt a nehéz időszakot?
Figyelt kérdés
Ha valaki hasonló helyzetbe van irjon.Nagyon el vagyok keseredve.2011. júl. 26. 20:41
1/6 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! Mi a baja a babának, ha nem vagyok tolakodó? Az enyémeknek az első hónapokban szintén gond volt a szívével. Nem záródott a két pitvar közti rés, így szívzörejük volt. Engem is nagyon megijesztettek akkor és mivel semmi konkrétumot nem mondtak, én is megijedtem. Szerencsére aztán magától záródott a rés és nem kellett egyiket se műteni... ma már kamaszok :)
3/6 anonim válasza:
Én szintén szívbetegen születtem,3 szívműtétem volt,jelenleg ICD-vel élek és most várom a negyedik gyerekemet.Az első hármat simán megszültem.30 éve volt az első szívműtétem azóta már nagyon sokat fejlődött a Kardiológia.Szerintem nem kell aggódnod.Persze könnyű ezt mondani,de tényleg már szinte mindent meg tudnak oldani.
4/6 A kérdező kommentje:
lyukas szívvel született amit még meg kell műteni, alig két naposan műtötték fő ütőérszűkülettel.Még itthon se volt.Most 11 napos.Nem gondoltam volna,hogy ilyet kell átélnünk.:(
2011. júl. 26. 21:22
5/6 anonim válasza:
a szomszéd lány, aki most 28 éves, szintén lyukas szívvel született. látszólag semmi baja, gyönyörű nő lett. annyit tudok, hogy többször műtötték, de amúgy semmi másban nem szenvedett hátrányt.
6/6 A kérdező kommentje:
A lyukas szívvel műtötték?Milyen idős korában?A fiamat is fogják még műteni azért kérdezem,csak még akkor is nagyon nagyon kicsi lesz még.
2011. szept. 3. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!