Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ennyire tolerálják a megcsalást?
Két legjobb barátnőmről van szó. Mindent elmondunk egymásnak, meghallgatjuk egymást. Nekem volt egy érzelmileg megerőltető kapcsolatom, rengeteg veszekedéssel, 1 év után vége lett. DE sose csaltuk me egymást, nagyon szerelmesek voltunk. Csak sajnos vége lett....
Közben azt látom hogy a barátnőim boldogan élnek DE! az egyik rendszeresen csalja a barátját, még erotikus képeket is küldd más pasiknak, velük meg haza bulikból stb. Ismerem a barátját és akármilyen gyökérség, elmondtam neki, mellesleg hozzáteszem a pasi 10/10-es, szó nélkül elfogadnám. Kicsit megrázta a dolog, de kibékültek, mikor megcsalta a lány arra is legyintett, boldogok, mindent megvesz neki stb.
Másik barátnőmnél fordított a helyzet, a fiú csalja állandóan, más lányokkal van, képeket tesz ki velük fbra, napokra eltűnik stb. A barátnőm azt mondja biztos csak barátok. Látták is más lánnyal csókolózni, viszont erre a lány azt mondja biztos rég volt, nagyon szerelmes és nem akarja el.baszni a 2 éves kapcsolatát ezzel.
Szerintetek ez normális hogy ennyire le.szarják mit tesz a páruk és csak az a fontos hogy legyen egy partnerük?
Én itt szenvedek hogy régóta nincs barátom és fáj, ők meg elnézik, hogy megcsalják fűvel-fával őket.
21 vagyok, a két lány 18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!