Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem lehet megcsal? :0...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem lehet megcsal? :0 Vagy csak én hiszem azt? (Részletesen lennt)

Figyelt kérdés

1 Tegnap elött történt. Mikor befejeztük a vacsorát a férjem kivitte kukát és amikor nem volt itt benn megszólalt a céges telefonja és valami Réka kereste. Nem vettem fel. De megijedtem. Mikor bejött mondtam hogy keresett valami Réka és hogy kiaz? Erre az volt a válasza de mindhogyha kiabált volna azt mondta hogy egy fönöke. És még azt is megkérdezte hogy hosszat csengett vagy rövidet. Soha nem szokta megkérdezni hogy ha hívják hogy milyen hosszut csörgött a telefon.

-Kérdésem: Ki az a Réka?? Miért tünt ugy mindha mérgesen mondta hogy a fönöke?? Eddig sose hívta nő csak a munkatársai. És nem is vettem észre rajta semmi változást. Miért érdekli hogy hosszat vagy rövidet csöngött amikor soha se szokta ezt megkérdezni?? Utánna késöbb nem is kereste a nő és vissza se hívta a férjem se...

2, Ma amikor kinn volt az udvaron megnéztem a telefonját muszály volt.... Semmi üzenenetet nem találtam benne. A híváslistába annyi volt hogy 5x kereste az a nő. De csak félperceket vagy 2perceket beszéltek egymással. És csak 1 hete volt az első hívása. Az is fura hogy csak hétvégén hívja.

-Kérdésem: Hogyha a fönöke akkor miért 1 heti hívás volt benn? És még az is fura hogyha tényleg a fönöke akkor miért hétvégén hívja??? Nem munkanapokon kellene hívnia?Hétvégén mindenki pihen...

Nem tudom lehet csak beképzelem de akkor is nagyon gyanus nekem... Semmi változást nem láttam rajta... Nem akartam a telefonjába belenézni de nagyon kiváncsi voltam... A munkából is endesen hazajár. Elötte megmondja mikor ér haza ma hánykor jön haza.. Van egy kislányunk nem akarom hogy baj legyen... De most mit csináljak???? Bár felvettem volna a telofont... Tudom az lenne a legegyszerűbb ha rá kérdeznék de kiabálni fog és mérges lesz.. Várok pár napot és menézem a telefonját ha lesz még valami akkor tényleg rákérdezek...

2016. aug. 28. 18:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azt mondja, hogy minek mentette el. És ki mondta, hogy Réka az igazi neve?:D
2016. aug. 29. 09:33
 12/19 anonim ***** válasza:
43%
Mondjuk a sztori alapján szerintem 100% hogy megcsal!
2016. aug. 29. 14:54
 13/19 anonim ***** válasza:
63%

Ha ennyiből feltételezed hogy megcsal, akkor ott már más gond is kell hogy legyen.

Igazából miért nem bízol benne?

2016. aug. 29. 15:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Érdekes egy ember. Az én férjem sosem lesz mérges ha megjegyzem, hogy csörgött a telefonja. Pedig sokszor idegesítik a munkahelyén. Ki tudja... Kétesélyes.
2016. aug. 29. 17:51
 15/19 anonim ***** válasza:

Hoppa,nem mindig rejtegetik a szereto nevet.

A ferjemnek volt egy ismerose,o,es a parja neve is el volt mentve a telojaba.

Egyszer a no neve jelent meg a telon h hivja,azt mondta,az o telojan kereste,de a parja volt...

Joval kesobb,a nivel osszejottek,de sose torolte ki a telojabol.

Nekem gyanus ez a Reka,jarj utana,ki ez,van e ilyen nevu kollegaja,stb.

2016. aug. 29. 19:30
 16/19 fru_ ***** válasza:

A kiabálás, meg az ingerültség az nem jó jel. Az se, hogy nem hívta vissza.

Nem tudom, mit dolgozik, de én is most (22 után) beszéltem a főnökömmel, nekünk ez normális.

Felvehetted volna, XY vonala, most nem tudom adni, az eléggé szokás mindenkinél.

Nekem az is furcsa kicsit, hogy eddig még csak nem is hallottál arról, hogy a főnöke Réka.

Nekem a szomszéd néni is tudja a főnököm nevét, mert néha csak beszélünk a munkámról ő meg nevek alapján tud tájékozódni.

2016. aug. 29. 22:11
 17/19 anonim ***** válasza:
54%

Az én férjemet is hívogatják a munkahelyéről a legképtelenebb időpontban, van mikor titkárnő, mikor ki és mivel, de mindig magától mondja, hogy ki volt és mi a szart akart már megint, vagy ha véletlen nem és megkérdem, akkor mindig normálisan válaszol. Aki ideges, az nem véletlen ideges egy ilyen kérdéstől.

Esetleg még akkor akadhat ki úgy, hogy semmi nincs, ha te nagyon hisztis, féltékeny típus vagy, aki mindig kutakodik, keresztkérdésekkel fárasztj stb. és már előre azt látja bele a kérdésbe, hogy már megint gyanúsítgatod már ezredszerre és kezd belefáradni, hogy neki mindig magyarázkodni kell minden hülyeség miatt.

2016. aug. 30. 14:25
 18/19 anonim ***** válasza:
btw én szoktam hétvégén dolgozni, amikor sok a munka. Ezért adtak laptopot és céges mobilt is.
2016. aug. 30. 21:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez nekem is eszembe jutott, hogy lehet nem is Rékan csak eszébe jutott egy fantomnév, így írta be. Új munkahelye van, hogy nem tudod ki a főnöke? Gyanús a viselkedése nagyon. Netezni nem szokott elvonulni? Vagy telefonálni? Csúnya dolog de érdemes lenne jobban ellenőrizni, pl. telefonbeszélgetésnél ha tudszn utánamész. Vagy gyanús, hogy miért csak hétvégén hívta és miért nem hívta vissza a férjed az állítólagos főnökét...és miért csak 1 heti híváslista van benne? Szerintem törölgeti. Egyelőre csak figyeldn vagy figyeltesd egy barátnőddel esetleg, ha készül elmenni valahová, kövesd. Nem szép dolgok ezek, de hiába ültetnéd le, úgysem mondaná meg hogy igen, van egy szeretőm. Hülye lenne. Kitalálna valamit hogy ne gyanakodj. Inkább figyeld csendben egy ideig.
2016. szept. 7. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!