Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem lehet megcsal? :0...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem lehet megcsal? :0 Vagy csak én hiszem azt? (Részletesen lennt)

Figyelt kérdés

1 Tegnap elött történt. Mikor befejeztük a vacsorát a férjem kivitte kukát és amikor nem volt itt benn megszólalt a céges telefonja és valami Réka kereste. Nem vettem fel. De megijedtem. Mikor bejött mondtam hogy keresett valami Réka és hogy kiaz? Erre az volt a válasza de mindhogyha kiabált volna azt mondta hogy egy fönöke. És még azt is megkérdezte hogy hosszat csengett vagy rövidet. Soha nem szokta megkérdezni hogy ha hívják hogy milyen hosszut csörgött a telefon.

-Kérdésem: Ki az a Réka?? Miért tünt ugy mindha mérgesen mondta hogy a fönöke?? Eddig sose hívta nő csak a munkatársai. És nem is vettem észre rajta semmi változást. Miért érdekli hogy hosszat vagy rövidet csöngött amikor soha se szokta ezt megkérdezni?? Utánna késöbb nem is kereste a nő és vissza se hívta a férjem se...

2, Ma amikor kinn volt az udvaron megnéztem a telefonját muszály volt.... Semmi üzenenetet nem találtam benne. A híváslistába annyi volt hogy 5x kereste az a nő. De csak félperceket vagy 2perceket beszéltek egymással. És csak 1 hete volt az első hívása. Az is fura hogy csak hétvégén hívja.

-Kérdésem: Hogyha a fönöke akkor miért 1 heti hívás volt benn? És még az is fura hogyha tényleg a fönöke akkor miért hétvégén hívja??? Nem munkanapokon kellene hívnia?Hétvégén mindenki pihen...

Nem tudom lehet csak beképzelem de akkor is nagyon gyanus nekem... Semmi változást nem láttam rajta... Nem akartam a telefonjába belenézni de nagyon kiváncsi voltam... A munkából is endesen hazajár. Elötte megmondja mikor ér haza ma hánykor jön haza.. Van egy kislányunk nem akarom hogy baj legyen... De most mit csináljak???? Bár felvettem volna a telofont... Tudom az lenne a legegyszerűbb ha rá kérdeznék de kiabálni fog és mérges lesz.. Várok pár napot és menézem a telefonját ha lesz még valami akkor tényleg rákérdezek...

2016. aug. 28. 18:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Szerintem túlaggódod.

Hidd el, ha a szeretője lenne, nem a nevén menti el, és törli az előzményekből.

2016. aug. 28. 18:59
 2/19 anonim ***** válasza:
79%

Ne ne vedd fel a telefont. Es ha nagyon merges leszel a ferjedre, akkor se hozd fel, hogy turkaltal a telefonjaban...

Nem tudom, hogy jogos-e a felelmed.

A szex mukodik meg koztetek? Valtozast nem vettel rajta eszre?

Szerintem legy resen, de ne feltekenykedj es ne is erdeklodj ezutan a Reka utan.

Remelhetoleg nincs semmi gaz.

2016. aug. 28. 19:01
 3/19 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem nagyszerű férjed van, szinte nyilvánvaló, hogy az előléptetésért és az ezzel járó magasabb fizetésért csal meg a főnöknőjével. Ritka az ilyen szerető, gondoskodó apa, aki ennyi mindent megtesz, hogy a családja a lehető legjobb körülmények közt élhessen. Ne említsd meg neki, legyél vele ennyire fair!

25/N

2016. aug. 28. 19:32
 4/19 anonim ***** válasza:
81%

A kettes egy sunyi alak.

Ha oszinteseget varsz el a parodtol, akkor legyel vele oszinte.

Igenis mondd meg, hogy turkaltal a telefonjaban es zavarnak ezek a dolgok.

Nekem ez ferfi modjara gyanus. Ha munka ugyben jeres valaki, akkor nem 30 masodpercet beszelek vele. Ha olyasmi lenne, hogy megjott az aru, akkor egy uzenetet irna.

Bar erdekes, hogy a neven menti el a not... Vagy nem egy eszleny, vagy nem gondolja hogy igy is lebukhat.

Egyetlen egy modja vannak annak, hogy kideritsd mi az igazsag. Beszelj a ferjeddel es ne minket kerdezz. Honnan tudhatnank mi, hogy milyen a ferjed vermerseklete? Senki nem tudja megmondani, hogy ez normalis vagy sem. LEhet, hogy valami idiota kisno, aki nem tudja a munkajat vegezni es a ferjedet hivogatja segitsegert.

2016. aug. 28. 19:34
 5/19 A kérdező kommentje:

Köszii a válaszokat!!! Kicsit megnyugodtam... Jah azért az fura hogy elmentette...

Semmmi változást nem vettem rajta észre.. De azéer még várok egy hetet ha nem lesz semmi akkor tényleg nem csal meg nem?

És igen müködik szoktunk együtt lenni :D

2016. aug. 28. 20:16
 6/19 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem a ti kapcsolatotok már rég nem működhet valami fényesen, ha ilyen semmiségekért féltékenykedsz. Mi olyan furcsa abban, hogy a nő neve benne van a telefonjában, pláne, ha az a főnöke? Egy munkahelyen bizony vannak férfiak és nők is egyaránt. Ha te is dolgozol, akkor ezt neked is tudnod kéne, hogy ez ilyen dolog sajnos.. Ez a túlzott féltékenység valami másra vezethető vissza szerintem.
2016. aug. 28. 20:52
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
6-os azért az se normális, hogy ha megkérdezi, hogy ki az, akkor a férje dühös lesz, és kiabálni kezd. Az kiabál, akinek ég a háza. Ha senki, akkor miért lesz ideges, ha rákérdeznek? Fél, hogy valami kiderül?
2016. aug. 28. 22:25
 8/19 anonim ***** válasza:

Kedvekeim talagatni lehet, de mi a frasznak?!

A kerdezonek igaza van, hogy a kiabalas es duh az nem normalis egy egyszeru kerdesre. Az is lehet hogy problemai vannak a munkahelyen. Ez mind mind csak talalgatas. Az viszont biztos, hogy a no el van mentve a telefonban. Tehat nincs takargatni valoja es bizik abban, hogy te nem nezel bele. Ezert szegyelheted magad egyebkent!

Ulj le vele es kerdezz ra egyenesen. Ne nyomozz! Ne feltekenykedj! Csak egyenesen es nagyon nyugodtan. Egyebkent meg engedd szabadon. Nem tudod sem megkotni, sem uralkodni rajta! Tenyleg nem! Remelem ezzel nem mondtam ujat :)

2016. aug. 29. 03:52
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a munkatarsnom csalta a ferjet,akkor a szeretojevel neha racsorogtek egymasra,egyszer-ketszer hagytak kicsorogni a telefont majd letettek.Ilyenkor tudtak, hogy eppen a masikra gondoltak.(Ez meg a mobilok elotti vilagban volt,nem volt egyszeru a hivaslistahoz hozzajutni)Lehet, hogy ez a Reka valoban a ferjed fonoke,es azert volt fontos tudni, hogy hosszan csorgott-e, mert hosszu hivas pl munkaugyben tortenik es vissza kellenne hivni,rovid hivas,csak ilyen -rad gondoltam-jellegu.
2016. aug. 29. 07:45
 10/19 A kérdező kommentje:

6-os hogyha valójában a fönöke lenne akkor miért nem hívta vissza vagy miért nem kereste újra?? És miért csak hétvégén hívja??? Hétvégén mindenki pihen pláne egy fönök.. Miért 1 heti hívás volt benn?-Elötte nem kellet volna keresnie? Ez nekem a gyanus..

A többi válaszoló: Köszönöm szépen a válaszokat!!!:))

2016. aug. 29. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!