Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van ennyi ember, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi ember, aki hajlamos a megcsalásra?

Figyelt kérdés
Itt is szétnézek és rengeteg ember, de ismerek is csomót, aki hajlamos arra, hogy megcsalja a párját... Ennek ellenére sokan vannak azok is, akik megbocsátanak ezeknek az embereknek, és folytatják a kapcsolatukat úgy, mintha mi sem történt volna. Miért van ez? Miért köteleződik el valaki, ha tudja, hogy nem fogja tudni betartani a szavát? Számotokra mit jelent a megcsalás? Túl tudnátok tenni magatokat azon, ha titeket megcsal a szerelmetek?
2016. aug. 25. 21:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az ember - és viszonylag nagyon kevés kivétellel az állatvilágból - nem monogámiára van tervezve. Ez röviden összefoglalva ennyi. Van aki jobban tud alkalmazkodni ehhez a társadalmi rendszerhez, van aki nem.

Azt meg ne keverjük ide, hogy ha éhes vagy az utcán miért nem ölsz meg valakit és eszed meg...

2016. aug. 26. 10:57
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy ne legyen egy embernek több partnere, akár párhuzamosan, ha úgy akarja. Csak nem értem, miért kell a másikat becsapni. Az állatok nem csapnak be/b-sznak ki a másikkal direkt, illetve bele se gondolnak, hogy azzal amit csinálnak, ártatlan társaiknak okoznának fájdalmat, és társuknak sem esik rosszul, mivel nem jut el addig az agyuk. Az embernek viszont el tudna jutni addig az agya, hogy ha valakivel nem érzi jól magát, kilép a kapcsolatból és továbblép, hogy ne ártson vele másnak, de nem teszi...
2016. aug. 26. 13:08
 13/17 anonim ***** válasza:

Igen 2x is, és sokkal jobb lett az életem :D

Aki menni, akar, az menjen.

2016. aug. 26. 13:19
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Ezt az ösztön dumát a férfiak nyomják csak, mert köztudott, hogy ők agyilag nem fejlődtek ki teljesen. Röpke 200 év és talán kifejlődnek egy normál nő szintjére.

Na de addig is, az van, hogy kénytelen leszel elnézni, ha megcsal, mert nincs aki nem. Ennyi. Olyan van, aki diszkréten csinálja, meg olyan, akinek nem áll fel.

Most mit vársz az átlagtól, ha egy olyan pasi csal meg, aki lúzer volt a suliban és egy csaj se nézett rá? Velem ez történt... Direkt őt választottam, a kedves és okos, kissé esetlen fiút... Akiből egyszeriben már férfi lett, önbizalommal teli, azt gondolta, van barátnőm, tehát nem vagyok csúnya, azaz lehet még több és még több nőm. És érted kvára fáj, mert az ember lánya az ilyneből ki se nézi. Ott vannak a kis macho-k, akikről tudod, hogy a város összes csaját a farkára húzta már, összeálssz vele, de tudod mit vállaltál, nincs rinya. De amikor egy magát mindenféle hűséges, kedves és intelligensnek mondó férfi egyed csal meg, az bmeg szíven üt. És akkor elgondolkozol, hogy francba az egésszel. Megszoksz vagy megszöksz. Ha szerencséd van, talán találsz egy olyan példányt, aki legalább a gyerekeiteket képes felnevelni, ha már érzelmi biztonságot adni képtelen.

Az ösztön az, akkor takarodjá bmeg vissza a fára, te majom, húgyagyú és bzd meg a nőstény majmokat, neked mindegy. A gyerekeid is úgyis olyanok lennének, mint a majmok. Értelmes férfi nem ír ilyeneket, hogy az ösztönök... Bár, ha belegondolok értelmes az nincs, csak kevésbé barom.

Van még egy lehetőség. Minél nyugatabbra mész, tudod ahol a nő az ember és nem cseléd, annál inkább találsz majd olyan férfit, aki képes lesz talán-tán arra, hogy más is vezérelje, ne csak az ösztönei.(haha) Amúgy is köztudott, hogy a magyarok a leghűtlenebbek itt, Európában, de hát mit vársz, Balkán. Egy lépésre vannak tőlünk olyan országok, ahol még a nőnek kuss a neve és legálisan meg lehet verni.

Hát ennyi lenne. Jöhetnek a piros kezek.

2016. aug. 26. 14:35
 15/17 RoseTyler ***** válasza:

[link]

(Fura fazon, de ezt jól leírta.)

2016. aug. 26. 17:07
 16/17 anonim ***** válasza:

"Most mit vársz az átlagtól, ha egy olyan pasi csal meg, aki lúzer volt a suliban és egy csaj se nézett rá?"

Én is "lúzer" voltam a suliban, egy barátnőmet se csaltam meg felnőttként. Volt jó pár.

2x is megcsaltak. De túltettem magam rajta.

Sikeres lettem, jó módú.

Nem kell általánosítani, mert valaki nem volt nagyszám a suliban...

2016. aug. 26. 21:07
 17/17 Magic85 ***** válasza:
Az embert az válassza el az álattól hogy nem ösztönlény, hanem képes az ösztönein felülkerekedni és értelmes döntéseket hozni. Mindegy hogy nő vagy férfi a megcsaló fél, gerinctelen arra fogni a megcsalást, hogy ösztönök, kivancsiság, unom már otthon stb....a nem megfelő komunikácíó hiánya és az eleve elfojtott vágyak nem megbeszélése az aktuális partnerrel a fő ok. Ha nem müködik, eldobom, kidobom mintsem energiát nemkímelve megpróbálni helyrehozni. Egy kapcsolatot, házassagot ápolni kell. Sajnos ezt sokan elfelejtik....és ebből van a legtöbb konfliktus.
2016. szept. 4. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!