Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meddig lehet ellenállni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet ellenállni, ha két ember vonzódik egymáshoz?

Figyelt kérdés
Mindkét fél kapcsolatban van, de érezhető a kölcsönös vonzalom. Meddig lehet ennek ellenállni, netán megszűnik magától?
2016. ápr. 10. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit értesz megcsalás alatt. Csókot, tapit nehéz megállni. A szex más kérdés, magától nem fog elmúlni, főleg ha elmondja, hogy kölcsönös.
2016. ápr. 10. 14:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Bármeddig ellen lehet állni, ezt hívják önuralomnak.

Mindenesetre azért okosabb kerülni a kísértést, ha van rá mód.

2016. ápr. 10. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bármeddig.
2016. ápr. 10. 15:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Bármeddig, de néha nagyon nehéz. Tapasztalat.

Jobb, ha kerülöd az olyan helyzeteket, amikor pl. egymás mellett ültök.

2016. ápr. 10. 16:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék... kerülni kell az ilyen szitukat, amennyire csak lehet, főleg a konkrét közelséget az illetővel.
2016. ápr. 11. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Bármeddig. De kerüld az olyan szitut ahol kettesben vagytok.

Pláne ne igyatok együtt. Általában elmúlik, ha rendbe rakod a kapcsolatodat.

2016. ápr. 13. 09:43
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem évek óta van olyan ismerősöm akivel nagyon vonzódunk egymáshoz. nem múlt el, nem is gyengült az érzés, mindketten tisztában is vagyunk a saját és a másik érzéseivel is, mert ha nem is nyíltan de virágnyelven szoktunk róla beszélni. néha nehezebb, néha könyebb ellenálni. amúgy szoktunk együtt iszogatni is, meg buizni de még nem volt semmi. annyi hogy pl ha találkozunk vagy elbúcsúzunk egymástól hoszabban ölelkezünk, vagy néha egy-egy indokolatlan puszit kapok/adok, vagy ha épp kettesben maradunk akkor beszélgetés közbe apró simogatásokkal kedveskedünk egymásnak (arcra, kézre, hátra) de ettől komolyab nincs. hogy később lesz-e nem tudom, hogy meddig mennék el nem tudom, hogy ellen tudnék-e állni egy csóknak nem tudom. szeretem a páromat, és ő is engem. és a másik fél is viszont szereti egymást a párjával, azt is tudom. de mégis, ha együtt vagyunk valahol akkor a többi ember kissé háttérbe szorul és inkáb egymásra figyelünk. fogalmam sincs, mit hoz a jövő. kicsit talán félek is tőle, de egyben nagyon kiváncsi is vagyok. majd kiderül :)
2016. ápr. 13. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!