Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan ember aki ha megcsok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ember aki ha megcsokolna nem tudnal neki ellenallni?

Figyelt kérdés
Annak ellenere hogy jol mukodo, tobb eves parkapcsolatod van es ez lehet h a szakitast jelentene ha kiderul?
2009. máj. 22. 10:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Igen, van. Bár nincs több éves, jól működő kapcsolatom.
2009. máj. 22. 11:10
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
3 éve vagyunk együtt valaki megpróbálna megcsókolni lekevernék neki egy akkorát hogy nézegetne. Teljesen mindegy hogy ki az.Szóval nem nincs olyan ha jól működik a kapcsolat.
2009. máj. 22. 11:13
 3/12 anonim ***** válasza:

Igen,van,de csak egyszer lenne esélye erre.Utána elmagyaráznám neki,h ez a hajó már elment,és ha jót akar magának és a lányomnak is,akkor nem kísérletezik tovább az elcsábításomon.

Inkább igyekszem minden óvintézkedést megtenni,h ne kerülhessek ilyen helyzetbe,mert azzal a tudattal sem tudnék együtt élni,hogy megcsaltam a férjem.(Nálam ez már annak számít.)

2009. máj. 22. 11:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van. De ugyanúgy vagyok mint az első válaszoló: nincs több éves jól működő kapcsolatom. De ha lenne ilyen, akkor is van egy ember, aki borzasztóan sajnálnám ha soha nem lenne köztünk semmi, még egy csók sem.
2009. máj. 22. 11:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy lenne ilyen. Szeretem a barátom és szembeköpném magam, ha egy ilyet hagynék. Ráadásul nem élném túl, ha elveszíteném a barátom! Szóval valószínűleg tőlem is pofont kapna...
2009. máj. 22. 11:55
 6/12 A kérdező kommentje:

szerintem is megcsalas a csok! es en sem birnam h eltitkoljam illetve nem tudnek utana tukorbe nezni.

viszont van 1 szemely aki utan evekig vagyodtam mig feladtam. osszesen 7 eve tetszik, de most mar nem erdekel kulonosen, max ha sokat vagyok korulotte. inkabb csak azert kene h bebizonyitsam magamnak h meg tudtam szerezni. viszont 1 csoknal tobb nem kene mivel nem hinnem h hosszabb tavon jobban lennek vele mint a baratommal. ez csak 1 fantazia. es kivancsi voltam h masnak is van-e hasonlo "berogzult" szemelye.

2009. máj. 22. 12:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
bár nincs több éves jól működő kapcsolatom, csak egy elég friss, de nekem is van.. 2 ilyen ember akinek nem tudnék ellenállni, de nem akarok velük találkozni. csak csalódást okoznának...
2009. máj. 22. 12:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
2 hónapos kapcsolatom van, és van ilyen ember. Nem hiszem, hogy szakítás lenne belőle, ha megcsókolna az illető és kiderülne, de nem akarom megtudni, és megcsókolni sem :) Viszont ha olyan lenne a helyzet, akkor nem vagy csak nagyon nehezen tudnék nemet mondani neki.
2009. máj. 22. 12:33
 9/12 anonim ***** válasza:
59%
igen, a barátom.
2009. máj. 22. 12:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy ilyen srác nekem is,akiben nagyon soxor,és irgalmatlan nagyokat csalódtam,mert oda-vissza dobált engem,de amikor megcsókolt,megszűnt minden addigi,nem számított,hogy volt-e akkor barátom,vagy nem,egyszerűen nem tudtam eltolni magamtól,faltam,érezni akartam mindenestől...Annyira szerettem...:'(

Mindenkit eldobtam érte,akinek fontos voltam,nem érdekelt senki,és semmi,csak hogy legyen végre velem...

Amikor szabad voltam,akkor sosem kellettem neki,de amikor barátom volt,akkor kapkodott,nehogy más vegye el a szüzességemet.Egyszer pedig összejöttünk,nem birtunk magunkkal,és lefeküdtem vele!Odaatam aszüzességemet neki,és mit kaptam cserébe?!Tipp?!

Nem keresett többé,nem akart többet semmit sem tőlem,és még csak rám sem néz...közömbös vagyok neki..pedig tudja,hogy ő volt az első...

Aztán egy szép nap(ami nem is olyan régen volt)jött egy fiú,nagyon tetszik,de félek vele komolyabban kezdeni,mertfélek a következményeitől,hogy nem dob-e el ő is magától?Mert ő is gyanús,d mit ér az élet kockáztatás nélkül?Tévedéseink felét azért követjük el,mert gondolkozunk,amikor éreznünk kellene,a másik felét pedig azértmert érzünk,amikor gondoloznunk kellene...Ha szeretsz valakit,hiába vagy mással,amikor hozád ér,vagy megcsókol,lerogysz(én pl. amikor megcsókolt,zárt szemeimből kiperegtek a könnyek,ő lágyan mosolygott,és azt mondta,hogy ne aggódjak,mostmár minden rendben lesz,nem választhat szét semmi s senki...és tessék....)

Mindig és mindig és újra és újra próbálok túltenni rajta,remélem ezzel a fiúval sikerül révbe hozni magamat,hogy végre nem kell majd csalódnom megint...

2009. máj. 22. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!