Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mire számítsak egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak egy ilyen beszélgetés alkalmával?

Figyelt kérdés

A szeretőm lebukott otthon. Pár nappal később felhívott a felesége, hogy szeretne engem megismerni és beszélgetni velem egy kicsit.

Intelligens nőnek tűnik a hangja alapján, de van bennem némi félelem, hogy jelenetet rendez... Valaki volt már hasonló helyzetben?

2016. aug. 17. 20:52
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Munkámból kifolyólag ismerkedtem meg vele. Ő értékesítési vezető.

Nem érdekelt a pénze egy pillanatig sem, nem vagyok rászorulva.

Egyszerűen magával ragadott a stílusa, a kisugárzása, a sármja és hogy pontosan azt tudta nyújtani amire szükségem volt testileg és lelkileg is.

A korombeliekkel sosem jöttem ki jól, teljesen más az értékrendünk, más igények, más világ...

2016. aug. 17. 23:01
 22/30 anonim ***** válasza:
75%
Arra számíts azért, hogy tudni akarja, folytatod-e a viszont a férjével és kíváncsi lesz mik a terveitek a jövőben. Gondolom azt is közli, akar-e válni. Én a helyedben a szeretődet is megkérdezném, hogy bukott le, mit beszéltek meg, akkor jobban tudni fogod mire számíts. Főleg hogy ő ismeri igazán a feleségét.
2016. aug. 18. 00:39
 23/30 anonim ***** válasza:
77%

" értékesítési vezető"

:-D

Lefordítva,nagy duma,amivel hamar utat nyitott a lábaid közzé. Erről szól ez a szakma!

Gondolom pályakezdő vagy,ha bedőltél az értékesítési vezető stílusának,"sármjának". Idővel majd irritálni fog ez a típus.

2016. aug. 18. 06:13
 24/30 A kérdező kommentje:

23

Annyira bírom, mikor emberek látatlanban ítélkeznek...

Nem dőltem be semminek és pályakezdő sem vagyok már, úgyhogy ez nem jött be! :-)

Na, pont ez a kicsinyes stílus, ami miatt messzire kerülöm a 25-30 éves fiúkat... ;-)

2016. aug. 18. 09:41
 25/30 anonim ***** válasza:
49%

Mire szamits? Te mit mondanal annak a nonek,akivel a ferjed ( ha lesz egyszer neked is,nem mas ferjevel dugatod magad)...hmmm kozosul,szexel stb...ha megtudnad?

Puszi baratnok lennetek? Vagy megbeszelnetek egy edes harmast???

Legyen mar egy kis empatiad...ha mar gerinced nincs,nok szegyene vagy!

2016. aug. 18. 12:30
 26/30 anonim ***** válasza:
41%

Dehogynem kicsikém! Bedőltél te jól,meg meg is botlottál,de szerencsés vagy,mert épp arccal ennek a sármos fickónak a fszára estél! :-)

És lám ennek a korosztálynak sem kellesz,nem csak a 25-30-asnak!

2016. aug. 18. 13:07
 27/30 A kérdező kommentje:

Te már csak tudod! ;-)

2016. aug. 18. 16:23
 28/30 anonim ***** válasza:
36%

Gyerekük van?

Ha a nő kidobja a férjét, te akarnál a férfivel komolyabb kapcsolatot? Ha igen, elfogadnád a gyerekeit is?

Ja, csak azért kérdem, mert ha van gyerek, akkor arra számíts, hogy a feleség - jogosan - el fogja neked magyarázni, milyen sok szenvedést okoz az apjuk csapodársága a gyerekeknek...

Meg ha esetleg "megnyered" magadnak ezt a hűtlen pasit, akkor majd minden második hétvégén tieid lesznek a gyerekek is. Az nem fog tetszeni már szerintem....Mert dugni nős pasival lehet jó, de aztán nyakadba venni a szétbarmolt családot, gyerekeket, már nem annyira...

2016. aug. 18. 20:40
 29/30 fru_ ***** válasza:

A férj csalta meg a feleségét, azért értem, hogy jó a Kérdezőt fikázni, de a szigorú valóság mégis csak ez.

Ha akarsz még valamit a pasitól, akkor kérdezd meg, hogy is volt otthon a sztori? Mert akkor azért jobb a közös álláspont. Bár, úgy tűnik neked is hazudott az otthoni viszonyokról (mondjuk az meg eléggé típus szöveg)

Az asszony vagy a lelkedre akar beszélni, hogy hagyd otthon a férjét, vagy azt gondolja tudsz - és me is osztod vele - valami olyat, amivel a férjére kehet hagyni.

Ha ő akar veled beszélni, utazzon ő - szerintem.

2016. aug. 19. 12:54
 30/30 anonim ***** válasza:
0%

Ha üres lett volna a zacsija, és tele lett volna a hasa, akkor nem jött volna össze veled.

Szerintem, ebben a történetben te vagy a legkevésbé hibás. Biztos nem hazudott a feleségével való viszonyról, mert ha hazugság lett volna, akkor nem áll szóba veled.

Csak a nők nem fogadják el hogy a saját hibájuk is, hogy a férjük félrelép, ezért ebben az esetben is mást okolnak maguk helyett. Most éppen téged, és/vagy a pasit.

A legvalószínűbbnek azt tartom, hogy a feleség szövetkezni akar veled a férje ellen. Ne tévesszen meg a kedvessége, a kétszínűség az egyik legismertebb női tulajdonság. Óvakodj a türelmes ember haragjától.

Amúgy meg támadj vissza neki! Ha törődött volna a férjével, akkor az nem lépett volna félre, vagy már lebukott volna az első alkalom után.

De már előtted is volt valami. Erre csak azt tudom mondani, hogy ha valaki másodszor is elköveti ugyanazt a hibát, az már nem hiba, hanem döntés. A nő úgy döntött, hogy másodszor is megcsalhatják, és hogy másodszor sem tesz ellene semmit. Így ő a hibás, és nem te!

2016. aug. 20. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!