Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom külföldi nőkkel beszélget a neten, mit tegyek?
Téged az zavar, hogy a világ túlsó végén élő emberel angolul levelezik, és csak azért mert az történetesen nő?
Szerintem ülj le, és gondold végig, hogy milyen riválisod egy mondjuk 1000km -re lévő vadidegen külföldi nő rád nézve, és utána döntsd el, hogy komolyan aggódsz e :)
(amúgy tisztában vagy vele, hogy pont az ilyen mentalitás miatt bizalmatlanok a férfiak párkapcsolaton belül is?)
Szerintem ezzel semmi gond nincs. A gond akkor lenne, ha a szomszédos faluban élő Mariskával levelezne, magyarul. :D Ameddig csak levelezik a világ másik végén élő nőkkel, addig semmi gond nincs. :)
Egyébként felvetődik a kérdés: mit keresel te az ő levelei között? Ha ennyire nem bízol meg benne, hogy működhet a kapcsolatotok rendesen? Az alap a bizalom... Szerintem ilyenért ne akadj ki, mert az ellenőrizgetéseket és a lerohanásokat apró dolgokért egy pasi sem tűri sokáig. (szimpla jó tanács, kötözködés nélkül!)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!