Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom külföldi nőkkel beszélget a neten, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy internetes oldal, ahol levelezőpartnereket lehet találni. Interpals-nak hívják. Megnéztem a párom böngészését, és látom hogy külföldi nőkkel beszélget. Felelősségre vontam, de ő azt válaszolta, hogy szeretne angolul gyakorolni, ezért beszélget emberekkel. Átolvastam az üzeneteket, tényleg csak angolul beszélget, de annyira zavaró hogy más nőkkel. Ti mit csinálnátok?2015. ápr. 8. 13:44
11/14 anonim válasza:
miért nem gyakorol akkor veled?
12/14 anonim válasza:
Ismerem az Interpalst, az én barátom is ott irkál lányoknak főként, sőt még papíron is levelezett egyel sokáig, de mivel előttem írja ezeket és látom hogy semmi különösről nem ír így nincs ok aggódni. Szokott írni rólam is a csajoknak. Ez csak nyelvtanulás, semmi más. Emiatt nem kell aggódni.
13/14 Kálium-klorát válasza:
Szerintem ez a legnagyobb gáz "... Felelősségre vontam,..."
14/14 Kálium-klorát válasza:
Szerintem ez a legnagyobb gáz "... Felelősségre vontam,...".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!