Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalt meg a barátnőm?
Figyelt kérdés
Egy éves kapcsolat volt a miénk. Ő 28éves én 25. Nagyon sok időbe telt mire egy pár lettünk. Ő mindig is bulizós,szórakozós, "egyszer élünk" féle lány. Én is szeretek szórakozni de inkább a biztos életre és családalapításra törekszem. Teljesen úgy is tűnt hogy ezt megvalósíthatom vele. De utólag kiderült minden hazugság volt. Teljesen másnak mutatta magát mint aki valójában. Fogalmam sincs hogy nem jöttem rá de teljes mása önmagának. 3hónapra el kellett utaznom. Megcsalt. Az egyik "barátnője" árulta el. Nem mondtam neki semmit . Fogtam a cuccaimat és elpakoltam. Úgy gondolim nem én tartozom magyarázattal. Eleinte zaklatott hogy miért van mindez . De minden kapcsolatot megszakítottam vele. Csak azt nem értem ,hogy csak nekem fáj ez az egész?2016. aug. 16. 17:57
11/11 A legböszmébb Feri válasza:
Nem vagyok sértődős típus. Igazából szókimondó vagyok, és sz*rok mindenkire. Ez a szexepilem.
A sztorit meg ne színezd, nem kifestő. Állt a pecke, félrekúrt egy jó kulturáltat (igen, így írjuk...), főhősünk meg lelépett. Nincs itt mit megbeszélni. Előbb kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!