Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csalt meg a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalt meg a barátnőm?

Figyelt kérdés
Egy éves kapcsolat volt a miénk. Ő 28éves én 25. Nagyon sok időbe telt mire egy pár lettünk. Ő mindig is bulizós,szórakozós, "egyszer élünk" féle lány. Én is szeretek szórakozni de inkább a biztos életre és családalapításra törekszem. Teljesen úgy is tűnt hogy ezt megvalósíthatom vele. De utólag kiderült minden hazugság volt. Teljesen másnak mutatta magát mint aki valójában. Fogalmam sincs hogy nem jöttem rá de teljes mása önmagának. 3hónapra el kellett utaznom. Megcsalt. Az egyik "barátnője" árulta el. Nem mondtam neki semmit . Fogtam a cuccaimat és elpakoltam. Úgy gondolim nem én tartozom magyarázattal. Eleinte zaklatott hogy miért van mindez . De minden kapcsolatot megszakítottam vele. Csak azt nem értem ,hogy csak nekem fáj ez az egész?
2016. aug. 16. 17:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nyilván most csak neked fáj, hisz te vagy ebben a szituációban most benne!!

Sok oka lehet, ami miatt ezt tette: nem volt köztetek megfelelő kommunikáció, tisztelet, törődés, figyelmesség, szeretet, ő eleve nem is akart hosszú kapcsolatot veled...stb.

Fel a fejjel, sokan túl tudták már magukat tenni egy ilyen csalódáson!

2016. aug. 16. 18:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Elég gerinctelen dolog volt ez tőle.

Kinyithatta volna a száját, hogy elmondja mi nem tetszett neki. De nem...ő inkább a lábát nyitotta szét.

Ne is törődj egy ilyen ócska libával.

N

2016. aug. 16. 18:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az van, hogy szeret téged de nem jó neki veled a szex.
2016. aug. 16. 18:15
 4/11 anonim ***** válasza:
19%

Mindenhez két ember kell.

Miért csalhatott meg?

Lehet találkozott egy vonzóbb,izmos pasival,lehet,hogy az a pasi egzisztenciálisan ott van a szeren,lehet törtetőbb.

Lehet nem látja benned a férfit.

Ezt neked kell érezned.

Tudod mit,kérdezd meg tőle mi volt abban a srácban.

Biztos,hogy férfiként tekintett rád.

Karriered milyen?

Jól tudsz dugni,nyalni?Ki tudod elégíteni?

Lehet a srác úgy meg...,hogy szétfröcskölt a puncija.

2016. aug. 16. 18:28
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha lelkileg minden rendben volt, akkor valószínűleg tényleg csak a szex miatt csalt meg. Beszélned kellene ezzel a lánnyal.
2016. aug. 16. 18:42
 6/11 anonim ***** válasza:

Én nem adnék egy " barátnő " szavának hitelt.

Egy év kapcsolat megérdemelt volna egy négyszemközti beszélgetést.

2016. aug. 16. 19:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Miért csalt meg? Nyilván azért mert nem szeret, de még csak nem is tisztel annyira, hogy legalább lezárja előbb veled, és utána tegye szét a lábát másnak. Egy ilyen nőnél nem mindegy? Örülj, hogy megszabadultál tőle.
2016. aug. 16. 20:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát, figyelj.

Lehet jobb lenne neked is, ha egyszer leülnél megbeszélni vele. Ha mást nem, hogy könnyebben feldolgozd és lezárd ezt az egészet. Egy magyarázat én is úgy gondolom, hogy mindenkinek jár.

1 év ahhoz képest nem nagy idő egy hosszú kapcsolatban.

Ez azt jelenti, hogy 7 hónap után távkapcsolatba léptetek.

Ezt nagyon kevés kapcsolat éli túl, nem való ez a legtöbb embernek. Én valószínűnek tartom, hogy mivel az utóbbi 3 hónapban távkapcsolatban voltatok ( nem tudom,t találkoztatok-e egyáltalán, vagy egyáltalán nem), de könnyen el tud távolodni a másiktól, ha nincs meg a biztos alap a kapcsolatban, ami nem biztos, hogy 7 hónap alatt ilyen erősen ki tud alakulni...

Ha közben jött más, aki szintén felkeltette az érdeklődését, akkor annak ilyenkor annyi.

Persze nem azt mondom, hogy ez törvényszerű, mert van, akinél működik, de ezek szerint nálatok meg ez az erős alap, vagyis nála. Meg fogadok hogy még fiatal és könnyelmű a legtöbb helyzetben.

Ne rágódj rajta, nem tehetsz semmit, nem voltatok a tökéletesen passzoló pár egymás számára ( mint a kirakóban lehet, hogy úgy látod elsőre, hogy az egyik nagyon jól passzolna a másikhoz, de amikor összeraknád, kiderül, hogy csak majdnem, mégsem az az igazi).

Örülj neki, hogy ez kiderült, mert így legalább nem vesztegeted tovább az idődet, hogy tényleg megtaláld az igazit, aki tökéletese passzol majd hozzád.

2016. aug. 16. 20:16
 9/11 A legböszmébb Feri ***** válasza:

"Miért csalt meg a barátnőm?"

Állt a pecke. A múlton rágódni fölösleges. Lépj tovább.

2016. aug. 16. 20:39
 10/11 anonim ***** válasza:
35%

Állt a pecke hozzászóló gondolom egy sertett kan. Nagyon kúltúrált volt.

Nos ha 3 hónapra magára hagytad azért valljuk be nem kevés idő ezidő alatt lehet eltávolodott tőled és nem érzett olyan kötöttséget már irántad, hogy ne csaljon meg. Nem jó dolog ilyen sok időt külön tölteni.

Szerintem nem a barátnőjére hallgatva kellett volna sértődötten elhúznod hanem lekellett volna ülni megbészélni vele mi is történt és miért! Te is magára hagytad hónapokig ezt ne felejtsd el ami nagyon nem jó.

Most jöhetnek az otthonülő elhizott kisgyerekes háziasszonyok akiknek Németországba és Angliaba dolgozik a férjük akik pénzt keresnek a családnak, hogy ők mégis hűségesek a pasijukhoz azért ez a 2 eset nem ugyanaz.

2016. aug. 16. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!