Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Összeházasodott azzal, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeházasodott azzal, akit velem csalt. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Néhány éve történt, idős pasi barátnővel, azt mondta nekem, hogy nem komoly a kapcsolata a barátnőjével és szakítani akar vele. Én persze nem akartam tőle semmit, csak tapasztalatot (de nem feküdtem le vele). Most kiderült, hogy jön a gyerek, már össze is házasodtak (ugyanazzal).

Tartjuk a kapcsolatot, bát már elég felszínes, soha nem bíznék benne.

Nem akarok tönkretenni egy házasságot és az életüket, egyszerűen csak a pasi tudtára adni, hogy egy senkiházi és talán rávenni, hogy magától mondja el. Gonosz vagyok emiatt? Hogy tehetném ezeket meg?

2016. aug. 14. 21:44
1 2
 1/17 anonim válasza:
95%
Semmit nem tennék. Te se csinálj semmit.
2016. aug. 14. 21:46
 2/17 anonim ***** válasza:
44%
Senkiházi? Nagyon enyhe kifejezés!
2016. aug. 14. 21:47
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Évek teltek el és ezzel fogallkozol? Ha nomális a férfi akkor pont nem érdekli, hogy mi volt évekkel ezelőt. te meg foglalkozza a sajt életeddel.
2016. aug. 14. 21:48
 4/17 A kérdező kommentje:
Két éve volt. Úgy gondolom, tudnia kell, hogy ezt nem teheti meg egy házasságban. Talán próbára tegyem, akar-e még?
2016. aug. 14. 21:52
 5/17 Noren1989 ***** válasza:
94%

A helyedben a magam életével foglalkoznék. A bosszú nem építi az emberi kapcsolataidat.

Ha így folytatod, vesztegeted csak az idődet; kérdés: ér ez ennyit neked?

26/F

2016. aug. 14. 21:53
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Most nem teljesen értem. Veled csalta, de nem is feküdtetek le? Jó, nem csak a szex számít megcsalásnak, de akkor egész pontosan mit is csináltatok?

Amúgy meg le lehet pontozni, de vicces, hogy te vagy felháborodva, hogy mekkora senkiházi a pasi (aki amúgy valóban az), miközben te is épp annyira benne voltál ebben a megcsalásban! Tudtad, hogy nője van, de nem zavartattad magad, szóval te sem vagy különb semmivel sem.

Évek elteltével meg ne azzal foglalkozz, hogy ki mit csinál, lépj túl a dolgon és ennyi.

2016. aug. 14. 21:56
 7/17 Szergej55 ***** válasza:
100%
Hagyd ezt az ördögbe.
2016. aug. 14. 22:02
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

Levonnám a tanulságot, hogy legközelebb a sokezernyi facér pasi közül választok olyat, akivel (nem) fekszem le.

Vicc az egész sztori.

2016. aug. 14. 22:02
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló dilemmában voltam nemrégen, de sikerült megállnom, hogy ne tegyek tönkre egy házasságot. Neked is ezt javaslom, lépj túl csendesen, és örülj annak, hogy jobb vagy mint a pasi.
2016. aug. 14. 22:03
 10/17 A kérdező kommentje:

Mondom, nem akarok beleköpni a levesükbe, főleg házasság után, és hogy jön a gyerek. Igaz, a nőnek tényleg nem kell tudnia, akkor biztos vége lenne az egésznek.

De akkor mit tegyek? Zavar a dolog. Igazából leginkább amiatt, hogy én is hülyére vettem a barátnőjét és én is ugyanúgy hibás vagyok, nem kellett volna elhinnem, hogy szakítani fog vele.

Foglalkozom én a saját dolgommal, nekem is van párom, akihez hű vagyok és soha nem lépnék félre.

#6 igen, én is ugyanúgy hibás voltam. de a saját lelkiismeretemmel én számolok el és már tudom, hogy ilyet többé nem teszek, mert szörnyen érzem most magam. De arra mi a garancia, hogy ő se fogja megtenni? Valahogy úgy érzem most, hogy akkor hozhatom helyre a hibám, ha valahogy megoldom, hogy ne csalja meg senkivel soha az életben. Persze ez majdhogynem lehetetlen, de szeretnék mindent megtenni.

2016. aug. 14. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!