Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeházasodott azzal, akit velem csalt. Mit tennétek?
Néhány éve történt, idős pasi barátnővel, azt mondta nekem, hogy nem komoly a kapcsolata a barátnőjével és szakítani akar vele. Én persze nem akartam tőle semmit, csak tapasztalatot (de nem feküdtem le vele). Most kiderült, hogy jön a gyerek, már össze is házasodtak (ugyanazzal).
Tartjuk a kapcsolatot, bát már elég felszínes, soha nem bíznék benne.
Nem akarok tönkretenni egy házasságot és az életüket, egyszerűen csak a pasi tudtára adni, hogy egy senkiházi és talán rávenni, hogy magától mondja el. Gonosz vagyok emiatt? Hogy tehetném ezeket meg?
A helyedben a magam életével foglalkoznék. A bosszú nem építi az emberi kapcsolataidat.
Ha így folytatod, vesztegeted csak az idődet; kérdés: ér ez ennyit neked?
26/F
Most nem teljesen értem. Veled csalta, de nem is feküdtetek le? Jó, nem csak a szex számít megcsalásnak, de akkor egész pontosan mit is csináltatok?
Amúgy meg le lehet pontozni, de vicces, hogy te vagy felháborodva, hogy mekkora senkiházi a pasi (aki amúgy valóban az), miközben te is épp annyira benne voltál ebben a megcsalásban! Tudtad, hogy nője van, de nem zavartattad magad, szóval te sem vagy különb semmivel sem.
Évek elteltével meg ne azzal foglalkozz, hogy ki mit csinál, lépj túl a dolgon és ennyi.
Semmit.
Levonnám a tanulságot, hogy legközelebb a sokezernyi facér pasi közül választok olyat, akivel (nem) fekszem le.
Vicc az egész sztori.
Mondom, nem akarok beleköpni a levesükbe, főleg házasság után, és hogy jön a gyerek. Igaz, a nőnek tényleg nem kell tudnia, akkor biztos vége lenne az egésznek.
De akkor mit tegyek? Zavar a dolog. Igazából leginkább amiatt, hogy én is hülyére vettem a barátnőjét és én is ugyanúgy hibás vagyok, nem kellett volna elhinnem, hogy szakítani fog vele.
Foglalkozom én a saját dolgommal, nekem is van párom, akihez hű vagyok és soha nem lépnék félre.
#6 igen, én is ugyanúgy hibás voltam. de a saját lelkiismeretemmel én számolok el és már tudom, hogy ilyet többé nem teszek, mert szörnyen érzem most magam. De arra mi a garancia, hogy ő se fogja megtenni? Valahogy úgy érzem most, hogy akkor hozhatom helyre a hibám, ha valahogy megoldom, hogy ne csalja meg senkivel soha az életben. Persze ez majdhogynem lehetetlen, de szeretnék mindent megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!