Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeházasodott azzal, akit velem csalt. Mit tennétek?
Néhány éve történt, idős pasi barátnővel, azt mondta nekem, hogy nem komoly a kapcsolata a barátnőjével és szakítani akar vele. Én persze nem akartam tőle semmit, csak tapasztalatot (de nem feküdtem le vele). Most kiderült, hogy jön a gyerek, már össze is házasodtak (ugyanazzal).
Tartjuk a kapcsolatot, bát már elég felszínes, soha nem bíznék benne.
Nem akarok tönkretenni egy házasságot és az életüket, egyszerűen csak a pasi tudtára adni, hogy egy senkiházi és talán rávenni, hogy magától mondja el. Gonosz vagyok emiatt? Hogy tehetném ezeket meg?
"Foglalkozom én a saját dolgommal, nekem is van párom, akihez hű vagyok és soha nem lépnék félre. "
Ez egyre zavarosabb így.
Figyi, nem értem teljesen, hogyan csalt meg veled szex nélkül valakit, hogyan lehetsz te ezzel együtt hűséges, de nem is érdekelnek a részletek.
LAPOZZ!
Nyiss új oldalt, koncentrálj a kapcsolatodra, szakíts meg minden kommunikációt és hagyd őket békén. Ennyi a feladat. Nem tudhatod, hogy mi történt köztük, nem tudhatod, hogy mit beszéltek meg és miért. Egyszerűen csak hagyd őket.
Rendben, azt fogom tenni, hagyom őket.
#12 úgy vagyok hűséges, hogy akkor még nem volt barátom, csak nemrég lett :)
részleteket szívesen írok privátban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!