Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalások többsége sose derül ki ha a férfi titokba akarja tartani?
Figyelt kérdés
2016. aug. 7. 08:41
11/17 anonim válasza:
Szerintem az esetek többségében mindig kiderül, előbb vagy utóbb. Észre lehet venni szerintem ha a párod máshoz jár, csak az nem veszi észre aki nem akarja.
12/17 anonim válasza:
AZ ki fog derülni, hogy megcsal-e téged előbb vagy utóbb. De hogy pontosan KIKKEL csalt meg a lebuktató nőn kívül, azt viszont soha!
13/17 anonim válasza:
Szerintem is mindig kiderul. Akar ferfi, akar no, a szaga valtozik meg. Nem tudom elmagyarazni, de akar megfurdik-mosakszik, akar nem, ha egyutt eltek es figyelsz a parodra, az elso alkalommal tudni fogod, hogy itt a vege a kapcsolatodnak.
14/17 anonim válasza:
13:
Nálunk miért nem derült ki a barátnőmmel, akivel tavaly május és idén január közt voltam együtt, hogy 2 szeretőm is volt, egyszer augusztus-október, egyszer pedig november-december között?
Max. heti 1-szer vagy 2-szer találkoztam velük.
Együtt laktunk közös albérletben és úgy tudom volt neki szaglása, nem votlak ilyen gondjai.
15/17 anonim válasza:
# 5/5
Szíve joga úgy dönteni, ahogy akar. Mi a garancia arra, hogy a következő nem csalná meg. És lehet, hogy gyerek is van.
16/17 anonim válasza:
Nem is olyan rossz ez az alternatíva. Modern, belevaló barátnőd van.Főleg igaz ez akkor, ha ő is beszáll harmadiknak.
17/17 anonim válasza:
Ha mind két félnek érdeke hogy titokba maradjon akkor kicsi az esélye a lebukásnak. Az is számít, hogy mennyire gyanakvó a pasi felesége/élettársa. Illetve ki mennyire tud otthon természetesen viselkedni a párjával. A telefonos kapcsolat tartást kerülni kell. Nincs hívás, nincs sms. Mindent a titkos találkakor kell megbeszélni. De ha csak a pasi nem akarja hogy kiderüljön a csalás a szerető meg igen akkor az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!