Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolaton belül, mennyi idő után? Őszintén.
Figyelt kérdés
Mennyi idő után gondolkoztatok el azon, hogy jó lenne más nővel/férfival (is)?2016. júl. 29. 20:24
3/21 anonim válasza:
10 évnél járunk és még nem gondolkodtam ilyenen.
4/21 anonim válasza:
Húúúúúú, úgy 20 és meg is léptem párszor. Kb, 10-15 különbözővel.
5/21 anonim válasza:
Nekem csak 3 évem volt, de egyszer sem merült fel bennem. Egyébként ez is személyiségfüggő.
6/21 A kérdező kommentje:
#4 "Csak" 20 év utána? Előtte semmi???
Csakmert 20 év sok idő.
2016. júl. 29. 20:38
7/21 anonim válasza:
Miért, szerinted előbb kellett volna?
Különben, nem érte meg. Mindegy, hogy hogy 19-25-36-45 éves nő volt, mind messze kevesebbet nyújtott mint a nejem. Azt, ne kérdezd, miért tettem, mert mai napig nagyon szeretem a nejem.
8/21 anonim válasza:
Ha valaha félrelépsz... Akkor baj van a kapcsolatoddal. Konkrétabban már csak látszólag van. 29 F
9/21 anonim válasza:
Ezt igy nem lehet megválaszolni, mindig kapcsolatban máskor. Első hosszabb kapcsolatomnál 6 év után, a második hosszabb kapcsolatomnál 15 év. De mind a kettőnél ezzel vége is lett köztünk mindennek. Azért kerestem mást mert már nem működött jól a kapcsolatunk.
10/21 anonim válasza:
8-as, majd 60 évesen is ezt mond ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!