Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok úgy őszintén melyik éri meg jobban?
"Valaki elárulná azt is?"
Gondolom nem fogod elhinni hogy ilyen is letezik de azert leirom: Idealis esetben megbizol a parodban es nem aggodsz azon hogy megcsal (igen, ez rajtad mulik). Az hogy nem vagy ott 100%-ban nem jelenti azt hogy meg fognak csalni.
Az persze mas kerdes hogy olyan part kell valasztani akivel nem ugy jottel ossze hogy eppen megcsalta veled az aktualis baratnojet.
Kicsit kifordítom a gondolatmeneted: vannak gyilkos hajlamú emberek, ha nincs szerencséd, te leszel az áldozata. Megéri neked nem gyilkosnak lenni és félni, hogy téged szúrnak le egyszer, vagy csinálhatod azt is, hogy te szúrsz előbb?
El vagy most keseredve, nem bízol a mostani párodban. Szerintem majd találsz olyat, akiben megbízhatsz és azt érezni fogod.
érdekes kapcsolataid vannak... ahol ólldéjlong teljesíteni kell, az verseny, nem kapcsolat.
Ne azért legyen hű hozzám vki, mert tökéletes vagyok. Mert kb senki nem az.
Ahol már ezen kell parázni, ott nem csak ennyi gond van.
Én olyanokkal jövök össze, akik mellett nem kell aggódnom, hogy megcsalnak :D Ha ezen aggódsz, akkor mégis milyen bizalomra épül a kapcsolat? lol
Ha egy partnerem mellett azon idegeskednék, hogy megcsal, inkább szakítanék és keresek olyat akiben meg tudok bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!