Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok úgy őszintén melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok úgy őszintén melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés
Jó és hűséges nőnek lenni aki folyton aggódhat mikor csalja meg a pasija ha épp nem képes 100 %-ban ott lenni valami (mondjuk suli) miatt egy kapcsolatban? Vagy rossznak lenni szórakozni velük és megcsalni őket, lesza..rni őket? Nem a fujjógó férfiakra vagyok kíváncsi akik szerint csak ők lehetnek csalfák( egyből ha van valami probléma) hanem női tapasztalatokra. Én a hűség mintaképe vagyok de nem bírom ezt a gyomorideget és azt tapasztaltam egyik sem jobb a deákné vásznánál.Kezdem azt gondolni hogy ha nem bírom megemészteni hogy nekik neten flörtölni kell meg ilyeneket jobb lenne ha le sem sza.rnám őket és inkább én is azzal flörtölnék éppen akivel én akarok.
2016. jan. 14. 18:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első opció, csak bizalommal a másik felé. jó, hogy nem csak ez a két véglet van.
2016. jan. 14. 18:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyik sem eri meg.
2016. jan. 14. 18:22
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát ne haragudj de én az első opciótól csak idegileg tönkremegyek. Valószínűleg nem tudnék megcsalni senkit jelenlegi párommal meg inkább szakítani fogok ha betelik a pohár. De szerintem ponthogy egyszerűbb a második opció. Férfiak és a hűség ugyanmár 80 %-nál két külön fogalom. Ha nem csal meg azért nem teszi mert nincs rá lehetősége. A netes flörtölés sokukra jellemző.
2016. jan. 14. 18:22
 4/13 A kérdező kommentje:
Ha egyik sem éri meg akkor ugyan milyennek kéne lenni? Valaki elárulná azt is?
2016. jan. 14. 18:23
 5/13 anonim ***** válasza:

"Valaki elárulná azt is?"

Gondolom nem fogod elhinni hogy ilyen is letezik de azert leirom: Idealis esetben megbizol a parodban es nem aggodsz azon hogy megcsal (igen, ez rajtad mulik). Az hogy nem vagy ott 100%-ban nem jelenti azt hogy meg fognak csalni.

Az persze mas kerdes hogy olyan part kell valasztani akivel nem ugy jottel ossze hogy eppen megcsalta veled az aktualis baratnojet.

2016. jan. 14. 18:31
 6/13 anonim ***** válasza:

Kicsit kifordítom a gondolatmeneted: vannak gyilkos hajlamú emberek, ha nincs szerencséd, te leszel az áldozata. Megéri neked nem gyilkosnak lenni és félni, hogy téged szúrnak le egyszer, vagy csinálhatod azt is, hogy te szúrsz előbb?

El vagy most keseredve, nem bízol a mostani párodban. Szerintem majd találsz olyat, akiben megbízhatsz és azt érezni fogod.

2016. jan. 14. 18:31
 7/13 Költőnő? ***** válasza:

érdekes kapcsolataid vannak... ahol ólldéjlong teljesíteni kell, az verseny, nem kapcsolat.

Ne azért legyen hű hozzám vki, mert tökéletes vagyok. Mert kb senki nem az.

Ahol már ezen kell parázni, ott nem csak ennyi gond van.

2016. jan. 14. 18:33
 8/13 A kérdező kommentje:
5-ös tudtommal nem úgy jöttem össze a párommal.
2016. jan. 14. 18:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Olyan párt kell keresni aki nem csalna meg sosem, ennyi. Az én barátom tisztességes srác, neten sem flörtöl más lányokkal.
2016. jan. 14. 19:17
 10/13 Sunshinedoll ***** válasza:

Én olyanokkal jövök össze, akik mellett nem kell aggódnom, hogy megcsalnak :D Ha ezen aggódsz, akkor mégis milyen bizalomra épül a kapcsolat? lol

Ha egy partnerem mellett azon idegeskednék, hogy megcsal, inkább szakítanék és keresek olyat akiben meg tudok bízni.

2016. jan. 14. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!