Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok úgy őszintén melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok úgy őszintén melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés
Jó és hűséges nőnek lenni aki folyton aggódhat mikor csalja meg a pasija ha épp nem képes 100 %-ban ott lenni valami (mondjuk suli) miatt egy kapcsolatban? Vagy rossznak lenni szórakozni velük és megcsalni őket, lesza..rni őket? Nem a fujjógó férfiakra vagyok kíváncsi akik szerint csak ők lehetnek csalfák( egyből ha van valami probléma) hanem női tapasztalatokra. Én a hűség mintaképe vagyok de nem bírom ezt a gyomorideget és azt tapasztaltam egyik sem jobb a deákné vásznánál.Kezdem azt gondolni hogy ha nem bírom megemészteni hogy nekik neten flörtölni kell meg ilyeneket jobb lenne ha le sem sza.rnám őket és inkább én is azzal flörtölnék éppen akivel én akarok.
2016. jan. 14. 18:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Férfiak és a hűség ugyanmár 80 %-nál két külön fogalom"

Linkelnél valami cikket ezzel kapcsolatban, mert jelenlegi statisztikák szerint a nők 56% csalfa, míg a férfiaknál 52%.

"egyik sem jobb a deákné vásznánál"

Ezt hány férfi után mondod?

2016. jan. 15. 08:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Érdekes...

Én hiába lennék hűséges, velem szóba se állnak a nők. Te meg azon gondolkozol, hogy megéri-e hűségesnek lenni.

Sokszor azt látom, hogy bár nem hűséges egy pasi, de a barátnője is elég kihívó. Látszik a csaj stílusán, hogy akarja, hogy megbámulják a pasik. Nem értem, hogy ebben az esetben miért csak a pasikat kell megkövezni, amikor a nő kb felhívást ad magáról egy keringőre. Jó persze értem én, hogy az egész csak hiúság, meg látvány és a nő visszautasítaná. Ahogy sokszor a pasik flörtölgetése is csak flörtölgetés. De hát sokminden kezdődik flörtölgetéssel.

Továbbra is igyekszem tisztességes férfiként viselkedni, de úgy tűnik szingli maradok továbbra is. Lehet ti nők, jobban értékelitek az olyan pasikat, akik flörtölgetnek és csajoznak, mint a visszafogodt, nyugodt típust. Aki hűséges lenne és a szakmája meg a hobbijai mellett nem járna el máshova. De hát igen, ez a férfitípus unalmas, mint tudjuk. Az kell a nőnek, aki szórakoztatja és sármos, meg alfahím. Vagyis attól lesz alfahím, hogy így viselkedik és a nők ezért felmagasztalják

2016. jan. 16. 13:25
 13/13 A kérdező kommentje:
Utolsó ne legyél ilyen borulátó próbálkozni kell én is sokáig voltam magányos. Ja és úgy egyszerűbb az élet maximum depisebb leszel az egyedülléttől.
2016. jan. 18. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!