Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok úgy őszintén melyik éri meg jobban?
"Férfiak és a hűség ugyanmár 80 %-nál két külön fogalom"
Linkelnél valami cikket ezzel kapcsolatban, mert jelenlegi statisztikák szerint a nők 56% csalfa, míg a férfiaknál 52%.
"egyik sem jobb a deákné vásznánál"
Ezt hány férfi után mondod?
Érdekes...
Én hiába lennék hűséges, velem szóba se állnak a nők. Te meg azon gondolkozol, hogy megéri-e hűségesnek lenni.
Sokszor azt látom, hogy bár nem hűséges egy pasi, de a barátnője is elég kihívó. Látszik a csaj stílusán, hogy akarja, hogy megbámulják a pasik. Nem értem, hogy ebben az esetben miért csak a pasikat kell megkövezni, amikor a nő kb felhívást ad magáról egy keringőre. Jó persze értem én, hogy az egész csak hiúság, meg látvány és a nő visszautasítaná. Ahogy sokszor a pasik flörtölgetése is csak flörtölgetés. De hát sokminden kezdődik flörtölgetéssel.
Továbbra is igyekszem tisztességes férfiként viselkedni, de úgy tűnik szingli maradok továbbra is. Lehet ti nők, jobban értékelitek az olyan pasikat, akik flörtölgetnek és csajoznak, mint a visszafogodt, nyugodt típust. Aki hűséges lenne és a szakmája meg a hobbijai mellett nem járna el máshova. De hát igen, ez a férfitípus unalmas, mint tudjuk. Az kell a nőnek, aki szórakoztatja és sármos, meg alfahím. Vagyis attól lesz alfahím, hogy így viselkedik és a nők ezért felmagasztalják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!