Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor félrelépsz valakivel, őszintén el szoktad mondani az illetőnek, hogy kapcsolatban vagy?
Nem szoktam félrelépni. Ha félrelépnék, akkor nyilvánvalóan elmondanám. Mi értelme lenne két embert is hülyére venni?
A párodat racionális szempontból még megértem, hogy hülyére veszed, mert nem szeretnél kilépni valamilyen okból a kapcsolatból. - Viszont egy ismeretlennek mi értelme hazudni?
Csak úgy lépek félre, hogy tudja az illető, ezért jön össze olyan ritkán csak... 39/F
Legalább az a fél tudja akivel megteszem...
Igen. Kétfelé nehéz hazudni, plusz így kevésbé keltek a másik félben hiú ábrándokat, mert őt sem akarom megbántani. Ha ezt ő így bevállalja akkor ok.
Persze nem igazán szokásom ez, de (sajnos) volt már rá példa.
Az első találkozáskor elmondtam,hogy házas vagyok,de nem működik,már nincs köztünk testi kapcsolat,csak nehéz a mondat végére odatennünk azt a pontot.
Nem bírom a hazugságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!