Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan teszeljem a barátnőm, hogy hüséges-e?
Figyelt kérdés
7éve vagyunk együtt, nem viselkedik gyanúsan, de egy nagyonjó barátomat a közelmúltban csalta meg a bnője, mindenféle előzmény nélkül. Az utóbbi időben egyre kevesebb a szex, valami miatt folyton visszautasit, neha fáradt, fáj a feje stb. Az utóbbi fél évben kb havonta 3szor történik valami. Ez egy kicsit nyugtalanit, nameg persze a barátom története is.2016. júl. 27. 10:37
21/23 anonim válasza:
Amúgy én írtam, akinek már volt ilyen. Na én sürgősen összekapnám magam a helyedben és legalább leülnék vele megbeszélni, hogy mi van, mert ha pl. olyan helyzetben van, mint én voltam és akkor szembesül azzal, hogy te még őt akarod tesztelgetni, tehát ennyire nem tűnik fel neked, hogy miért nem kíván téged, milyen vagy, akkor sokkal nehezebb lesz kikecmeregned a gödörből. Én is rohadtul fel lettem volna háborodva, hogy gyakorlatilag a férjem viselkedésének a hibájából teljesen bezárkóztam és nem akartam, hogy hozzámnyúljon akkor még rámverte volna, hogy biztos megcsalom és ellenőrizget. Az tuti betette volna a kaput, hogy tényleg ennyire vak, ennyire nem lát rajtam semmit, ennyire fingja sincs rólam?
22/23 anonim válasza:
Nézzed neki minden nap és szagolgasd meg , hátha érződik rajta valami.
23/23 anonim válasza:
Kérdező, letesztelted vagy megbeszélted vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!