Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan teszeljem a barátnőm, hogy hüséges-e?
Ne tesztelgesd, mert nem jársz jól vele.
Ha kiderül, hogy mesterkedtél, akkor még ő lesz megsértődve, és koránt sem biztos, hogy sikerül lefülelni.
Amúgy ha ennyire fontos ez neked, kérd meg egy haverod, hogy kezdjen el nála próbálkozni, bízd rá, hogy meddig megy el. Aztán ne csodálkozz, ha azzal a hírrel állít be, hogy levarrta a nődet.
2016. júl. 27. 10:43
Sehogy! Bizalom, bizalom, bizalom!! Ez mindennek az alapja! Ha meg találsz árulkodó jeleket (h kevésbé aktív a szexuális életetek) akkor azt meg beszéljétek meg!
2016. júl. 27. 10:43
Ez a 3 havi dolog több mint gyanús. Elég könnyen letesztelheted csak keress egy jóképű macho-t akinek bejön a csaj. Ha osszejon az rossz, ha nem akkor is agyalhatsz hogy miattad, a valodi szereto miatt, vagy tudta hogy csapda (én tudnám)
2016. júl. 27. 10:52
4/23 A kérdező kommentje:
barátomék is kb 6éve voltak együtt, és kivülről álompárnak tüntek. Lány amolyan tipikus "ministránslány" akiről senki sem gondolná, hogy 1éven keresztül titokban összefekszik a munkatársával. Náluk is ezidő alatt megritkult otthol a szex. De ami számomra a legdúrvább, hogy az én bartánőm azzal vigasztalta a srácot, hogy a legjobb kapcsolatban is előfordul, hogy az egyik fél félrekefél, de attól még szereti a párját. Persze ezt négyszemközt mondta neki, én csak visszahallottam. Sose kételkednék a barátom szavában, közel 20éve ismerjük egymást és mindenben megbizunk egymásban,
Az egyik legegyértelműbb jele a megcsalásnak, ha ilyen ritkán kívánja veled a szexet. Szinte biztosan dugja valaki. Egy alkalmas pillanatban nézz bele a telefonjába vagy a facebookjába!
2016. júl. 27. 11:14
6/23 A kérdező kommentje:
azon már túlvagyok, de semmi. nemis vártam sokat a próbától mert tudom, hogy van annyi esze hogy nemhagy ilyesmi nyomokat
Az én exemmel is megritkultak az együttlétek amikor csalt. Ha véletlenül volt valami, akkor is nagyon pocsék volt... Szerintem is megcsal, mert ez is egy olyan szükséglet, amit valakivel ki kell elégíteni. Ha nem veled, akkor mással.
Nem tudsz mit csinálni, csak szembesíteni a dologgal. A játszmázásnak nincs értelme, ahhoz már idősek vagytok.
2016. júl. 27. 11:28
Ne hallgass a #7-re, mert igy te leszel a hibas. “feltekenykedtel! stb.
2016. júl. 27. 11:31
Tesztelni nem érdemes, mert ezen mehet gallyra a kapcsolatod. Nem azért, mert elcsábul, hanem mert esetleg megtudja, hogy te szervezted a dolgot.
A bizalom megrendülése egy elég nagy probléma, mindenképp le kell ülni, és megbeszélni, hogy mi az ok, és hogy ez így neked nem jó. A hét év sokak szerint vízválasztó. Szerintem csak egy szám, de attól még meglehet, hogy van benne valami. Ahhoz mindenképp elég, hogy a felek túlzottan megszokják, esetleg megunják egymást. Eleget voltatok együtt ahhoz, hogy holmi feltételezések meg hiányos kommunikáció miatt veszni hagyjátok a kapcsolatotokat. A megcsalás persze nem fér bele, de semmi nem bizonyítja azt, hogy csalna.
2016. júl. 27. 11:39
Ez hülyeség hogy ritkább szex=megcsalás. Nekem az exemmel havi 1-2 volt 2 év után és nem csaltam. Az oka az volt hogy rendszeresen büdösen izzadtan feküdt le mellèm igy semmi kedvem sem volt hozzá,+ előjáték se volt csak egyből bedugta aztán ha jó volt neki akkor részéről ennyi volt.
2016. júl. 27. 11:41
Kapcsolódó kérdések: