Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan teszeljem a barátnőm, hogy hüséges-e?
Nekünk is volt olyan időszakunk, 9 éve vagyunk együtt, mikor nagyon kevés volt a szex, mert én nem akartam. Nem csaltam meg, egyszerűen annyira eltűnt az intimitás közülünk, hogy hihetetlen. Egyrészt elmaradtak az érintések, csókok "csak úgy" másrészt a mindennapi élet is valahogy olyan béna lett.
Sokszor mikor később érte haza, akkor vártam, hogy jöjjön, de mindig mikor megérkezett úgy voltam vele, hogy "ezért jön haza?", mert bejött az ajtón és volt, hogy nem is köszönt, csak poénos megjegyzést tett arra, hogy átesik a porszívón, vagy látja, mosogathat. Ő ezeket állítólag nem úgy szánta, de én úgy vettem. Voltak még ilyenek, ami miatt amúgy is bezárkóztam, de a férjemnek meg fel sem tűnt, mindig próbálkozott, de azt sem jól. Az volt a bajom, hogy minden egyes alkalommal, mikor hozzám nyúlt, csak "úgy" nyúlt hozzám. Megfogdosta a mellem, alámnyúlt stb. Ha véletlen nem azzal kezdte, az volt a második mozdulata és nem értette meg, hogy mi ezzel a bajom. Így eljutottam odáig, hogy ha hozzámnyúlt azonnal befeszültem, hogy már megint dugni akar és örültem, ha nem nyúl hozzám. Megbeszéltük a dolgokat, de nem volt foganatja vagy többször sem, egyszerűen nem értette meg a dolgot, vagy nem tudom, a beszólásaira mondta, hogy de ő azt poénnak szánja, meg nem is úgy nyúl hozzám meg izé. Nagyon idegesített, hogy mondhatom én neki, de mint a falrahányt borsó, nem változik semmi. Végül aztán csak sikerült neki felfogni, erőtt vett magán és változtatott dolgokon és remekül működik minden, azt mondja, hogy nagyon sajnálja, így utólag veszi észre, hogy tényleg milyen volt, és fel se tűnt neki.
Figyelj! Ülj le vele, és kettesben beszéljétek ezt meg. Mond el neki, hogy észrevetted, hogy egyre kevesebb az együtt lét meg stb stb stb és volt ez a barátoddal, és nem szeretnéd ha úgy hűlne ki a kapcsolatotok, ezért jó ha tudja, hogy te vele vagy, és az ő gondja, a te gondod is, így ha valami gond van akkor nyugodtan mondja meg..... stb stb szóval beszélni kell. Nem vádaskodva, nem paranoiásan, hanem szépen higgadtan, megértően, logikusan.
Egyébként amit leírtál nem utal feltétlenül a megcsalás tényére. Egyszerűen lehet összejönnek a dolgok, akár többször is egy hónapban.
7 éve vagytok együtt, ez már bőven elég idő, h. megkopjon a szerelem, h. ne kívánja a szexet olyan sűrűn, és hogy beleszeressen másba.
ha így van, engedd el, nem vagy a hűbérúra, és érzelmekre nem kényszerítheted.
ha kiszeretett belőled, hadd menjen.
"7 éve vagytok együtt, ez már bőven elég idő, h. megkopjon a szerelem, h. ne kívánja a szexet olyan sűrűn, és hogy beleszeressen másba."
Ez így ne igaz, kedves utolsó. Azt sugallja, hogy törvényszerűen véget ér minden kapcsolat. Pedig erről szó sincs.
Az eszeveszett lángolás valóban elmúlik, ez tény. El is kell múlnia, hiszen aki átélte már, az tudja, hogy olyankor folyamatos életveszélyben van. De a szerelem fenntartható! Tenni kell érte minden nap, ápolni kell a kapcsolatot, de fenntartható. A végére az összetartozásnak olyan eszméletlen mélysége érhető el, hogy onnan már tényleg csak a halál választ el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!