Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nő barátnői egyből jelentik a félrelépést a megcsalt pasinak, a pasi barátai meg mindig passzívan falaznak, amikor a nő érdeklődik?
Én most is falazok a barátnömnek.
N24
Mert a férfiaknál és a nőknél őszintén, komolyan, mondom hogy mást jelent a barátság.
Van négy-öt barátom, akiket még a gimi eleje óta ismerek, több mint 10 éve. Már sokan más városban élünk, de havi szinten találkozunk és heti szinten beszélünk egymással (élő szóban, telefonon/Skype-on).
Na most én normális, átlagos, törvénytisztelő embernek tartom magam, soha még csak szabálysértésért sem voltam büntetve. De ha bárki a fenti régi jó barátaim közül -akiket úgy 12 éve ismerek- felhívna ma este, hogy "Bocsi, itt egy hulla. Segítenél felásni és feldarabolni? Kérlek ne kérdezz semmit."
Akkor mennék és segítenék szó nélkül. Nem az, mint a lányoknál, hogy ők elvileg örök legjobb barátnők, aztán összevesznek valami pasin. Tudom ez a két példa most nagyon kisarkított volt, de csak azt szeretném ha megértenétek a különbséget ami ÁLTALÁBAN van a két nem barátságfelfogása között.
6:
Helyes! 4-es vagyok. Én sem azt mondom hogy nők között egyáltalán nem létezhet soha igazi barátság, de azok általában ritkábbak és törékenyebbek, mint a férfiaknál. Ha neked van(nak) ilyen(ek) az jó
Lehet, hogy görény vagyok, de én szólnék. Nem egyből, hanem megpróbálnám rábeszélni a barátnőmet, hogy mondja el ő, legyen már benne ennyi gerinc. Mert egy ilyet nem elmondani gerinctelenség, és nem bírom elviselni a gerinctelenséget. És amikor ennek előjelei vannak, márpedig vannak, akkor biztatom arra, hogy vagy lépjen ki a kapcsolatból vagy próbálja meg helyretenni, de döntse el, mit akar. Bár érdekes módon egy olyan barátnőm sincs, aki megcsalná a párját és ne azon dolgozna inkább, hogy helyretegye. Vagy inkább kilépjen.
Egy barátnőm sem riválisom, sosem versengtem egy nővel sem, bármelyik barátomért a tűzbe mennék és segítenék, ha bajba kerülne, ahogy máskor is megtettem. Fel lehet hívni az éjszaka közepén, ha tudok, buszra szállok, ha nagyon kell, eltaxizom a világ végére is, vagy bármi... De ez az én értékrendembe nem fér bele.
Ha engem megcsalnának, én is szeretném, hogy valaki elmondja, ha a párom van akkora féreg, hogy nem teszi meg. És nem is akarok közösködni olyanokkal, akik cimborák ilyenekben. Szerintem a barátság nem az, hogy éjszaka segítek elásni egy hullát, hanem segítek belátni, hogy ez hiba volt, és igenis, a büntetést le kell tölteni, ha meg önvédelem volt, azért kell szólni, mert ha elsunnyogja, akkor azt már a büdös életben nem magyarázza ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!