Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy visszafogottabb, szégyellős pasi, akinek nem mindene a szex kevesebb eséllyel csal meg mint más?
Eddig mindig szexéhes pasijaim voltak, akiket persze mindig megpróbáltam kielégíteni mert azért engem is sok mindenre rá lehet venni, de sokat dolgozom, és ezidő alatt megcsaltak.
A mostani pasim viszont visszafogott, szégyenlős. Csak este akarja csinálni fürdés után, sötétbe. És igazából már az elején megmondta hogy neki nem mindene a szex. Ha összebújunk és együtt filmezünk, vagy elmegyünk kirándulni, biciklizni együtt, az ezerszer többet ér mint egy gyors menet.
Igen, kevesebb eséllyel :)
Nekem meg lányból kellene egy ilyen.
Erre nem lehet alapozni. Ez olyan, hogy az ember azt gondolná, hogy egy kevésbbé népszerű pasi, ha kifog egy nagyon kedves, csinos csajt az majd örökké megbecsüli a szerencséjét. Azt egy nagy lócitromot! Felbátorodik, hogy mekkora bika, mert volt egy nő, aki nem egy lúzert látott benne és akár a csinos barátnője mellett is bepótolja a töketlen éveit.
Attól mert a pasid nem egy latin bika, az nem jelenti azt, hogy ezért nem fog megcsalni. Főleg mikor kapuzárási pánik jön rájuk, akkor meg tudnak veszi...
Frászt.
Vagy azért lép félre mert több tapasztalatot akar. Vagy mert mással éli ki a mocskosabb vágyait.
Hűséges pasi nincs!!!
Csak olyan, akinek nincs lehetősége.
7-es, ugye milyen jó érzés, amikor a másik oldalról hallod ezt az állítást?
Egyeseknek hobbija mindig a nőket mocskolni.
Se a nők nem szentek, se a férfiak, de igyekszik mindenki a saját oldalát védeni.
Igen, én is hasonló beállítottságú vagyok.
Bár én nem csak azért nem csalnám meg mert nyuszi vagyok, hanem mert emberileg elítélem a megcsalást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!