Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam a pasit, ha lekéstem róla? Van itt hozzá hasonló ízlésficamos pasi?
Szemet vetettem egy pasira, akinek barátnője van. Ezt az egész szitut én nagy pechként élem meg.
A csaja külseje talán nem releváns, de azért ejtek pár szót, hogy lássátok, szexuálisan nem a legkívánatosabb. Arca nem rossz. A hajával semmit sem csinál, lóg szabadon vagy befonva, és mindig szanaszét áll. Sovány, hozzá pedig aránytalanul magas, nincs melle, deszka lapos. A belsejéről annyit, aranyos gondolom, de iszonyat gyerekes. Közös ismerősök szerint is gyerekes. Mi több, a srác szerint is gyerekes.
Na mindegy, szóval hagytam a srácot, gondoltam foglalt a szíve. Haverkodtam vele, burkoltan talán flörtöltem, de ennyi. De mostanában megkedveltem, állandóan eszembe jut, és ha történik valami, neki akarnám elmondani. A barátnőim azt mondták, ha így vagyok vele, hódítsam el... Ez nagyon genya dolog, fogtok is itt a válaszokban anyázni, de fontolóra vettem. Vágyok rá, miért tegyek le róla, csak mert később érkeztem?
Egy haverom azt mondta, hagyjam, ha a srác akarna valamit, már lépett volna. És igaza van. Csak beégetném magam lehet. :/
Tudom a külső nem minden, szóval csak azért mert nem vagyok olyan gebe égimeszelő mint a barátnője, meg mert nőiesebben öltözködöm, még nem fog a nyakamba ugrani a srác. De tekintve hogy jól elvagyunk, a belsőnk sem állhat szöges ellentétben.
Aztán egyszer iszonyatos óvatosan elkezdtem faggatni. Azt mondta, hogy szép a barátnője, és amikor először meglátta (előtte írásban beszéltek), megnyugodott, hogy tényleg olyan mint a képeken, nem pedig csúnya, mint ahogy párszor megjárta. Azt mondta, nem sovány, csak vékony, meg hogy van melle, formás, és neki a kisebb tetszik. A gyerekességre azt mondta, imádja hogy szeleburdi, és hogy attól még lehet rá számítani. AZ öltözködése meg, szerinte tök jó, szereti a lányon a bővebb pólókat, stb.
Hát, nem tudom eldönteni, vagy vigasztalta magát a srác, vagy ízlésficamos. Érdekel, van-e itt olyan pasi, akinek bejönnek az ilyen lányok.
Fingod nincs a valódi értékekről. Igazad van, nem fog a nyakadba ugrani. Ha ráhajtasz, akkor hogyan jellemeznéd magad? Csinos, nem gebe, van melle, belsőre meg egy erkölcstelen nulla? De nem baj?
Százezer fontosabb dolog van a mellméretnél és kilóknál. Az ELVEK pont ilyenek!
1. kérdésre a válasz: Igen hagyd békén őket ha boldogok
2. kérdésre a válasz: Sok féle ember van a nagyvilágban, nekem pl. nem jön be külsőre a srác barátnője.
1, Hagyd a pasit, nálad jobbat érdemel.
2, A srác nem ízlésficamos, hanem ízléses. Te a féltékenység miatt találod csúnyának a csajt, de dolgozd fel: Mérföldeket ver rád.
Tudod attól, hogy valaki vékony, még lehet van melle is, csak nem mutogatja, mint a tőgyesek a kannáikat.
Hasonló vagyok, mint a lány, és elég rosszul esett ezért ez a rosszindulatú, féltékeny irományod.
Te gebének nevezted a csajt, ezért az eddigi tapasztalataim alapján neked rohadtul nincs átlagos és arányos alkatod, hanem egy dagadt TEHÉN vagy. Na, ez neked hogy esett?
A pasi akkor lenne ízlésficamos, ha egy hozzád hasonló gonosz banyával jönne össze.
Es mit er a te szebb kulsod ha belul roh**adt vagy?
Semmit. Kesobb majd rajossz h milyen ha megcsalnak. Isten nem bottal ver.
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!