Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri hüsegesnek lenni?
Ez olyan, mintha azért nem vennék meg valamit, amit 10+ évig használhatok, mert mi van, ha öt év múlva elcsap egY autó...
Bizalom és hit az alapja a kapcsolatnak, ennek hiánya hamarabb megingathatja, mint akár egy majdani félrelépés.
Én hűséges voltam, de megcsaltak - nem hiszek az örök hűségben!
A munkahelyemen tele vagyunk elváltakkal, szinglikkel, akik igen szabatos életet élnek. De sok férjezett, nős kollégáról is tudjuk, hogy vannak szeretőik...
Biztos vannak olyanok, akik 40 év után elmondhatják hogy ők nem csalták meg a párjukat, de hogy a párjuk ilyen hosszú idő alatt félrelépett-e, azt ő nem tudhatja biztosan.
Én már nem akarok többször pofára esni; senkit sem kábítok azzal hogy biztos hűséges leszek hozzá, mert nem vagyok biztos benne. A jelenlegi kedvesemmel nagyon jól megvagyunk, de testi hűségről szó sincs, más párokkal össze szoktunk járni, úgyhogy gyakran látom ahogy valóban "megcsalnak"... és ez így egyáltalán nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!