Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri hüsegesnek lenni?
én a saját lelki békémért maradok hűséges...
az régen rossz, ha azon kattog az agyad, hogy a párod megcsalt e, mikor fog megcsalni :S
23F
Elég buta felfogásod van a korodhoz képest, már bocsánat. Tudod van egy olyan dolog a kapcsolatokban, hogy bizalom és szeretet. Ha bízunk a másikban nem gondolunk ilyen hülyeségekre alaptalanul. Ha szeretjük a másikat nem csaljuk meg.
Gondolod megéri eldobni egy boldognak mondható kapcsolatot azért mert majd mi lesz ha ez meg az történik aminek nincs semmi alapja?
A kérdésed amúgy szinte olvashatatlan, szörnyű.
Én 17 éve vagyok hűséges a férjemhez, nagyon szeretem és nem tudom mással elképzelni az élezemet. Állítólag ő is így érez. Furcsa nekem is, főleg, hogy a baráti társaságban többen is szétmentek. Nehéz dolog a bizalom, de ha azt veszed, mi értelme van annak, hogy nem hiszel a kapcsolatotokban? Á. Minden esetben genne van a lehetőség, de ha a negatív részèvel foglalkozol, inkább bele se kezdj. Meg fogsz őrülni tőle. Meg ő is. Tudom, ez szerelem, amit féltesz, de ha neki is az,ő is félti, óvja majd.
Kérdésre válaszolva: nekem megéri, mert tiszta a lelkem, úgy tudok élni a gondolataimmal, hofy én mindent elkövezek az ügy érdekében. Ja és minden másban is. Egy nőnek a női szerepeket kell maximálisan teljesítenie, akármilyen régimódinak gondolnak, rengeteg férfi vágyna rá, hogy ne csak mutatós szexi nője legyen, hanem klasszikus asszonyra jellemző tulajdondágai is legyenek.
Én nem hiszek az örök hüségben. Igaz még nem csaltam meg senkit sem. A szerelem átalakul,a sexuális vágy a másik íránt csökken,akár milyen változatos is. Az emberek töbsége ,akár férfi akár nő vágyik az újra. Rendgeteg olyan van h megcsalták a másikat,csak nem derült ki. Egyrészt azért mert egy félrelépésért nem akar felrugni mindent. Ha a másik megtudja általába ugyis szakítás a vége és nem tudják megbeszélni,nem nézik el és önzőek. Nyilván nem arrol beszélek h valaki szeretőt tart vagy álandóan csalja a párját.
Ez az én véleményem.
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!