Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelki megcsalás. Mit szóltok?
Ez durvább Számomra mint a testi.
2016. jún. 10. 17:08
Szerintém ennél rosszabb nincs. Bele pusztulnék ha a párom ilyet tenne velem.
2016. jún. 10. 17:10
Ebből lesz az igazi szerelem.
2016. jún. 10. 17:12
Haaaat ez tenyleg rosszabb mint a testi, minden felnek viszont mint minden szerelem ez sem tart orokke es utana meg rendbe lehet hozni a hazassagot ha az ember partnere megerto, es at tudjatok beszelni.
Ehhez persze kell egy nagyfoku intelligencia, empatia es oszinteseg, eshat mindharom ritka.
2016. jún. 10. 17:13
2016. jún. 10. 17:19
Ez rosszabb, mint a testi.
Ez nem véletlenül hirtelen történik meg.
2016. jún. 10. 17:19
Létezni létezik ilyesmi "lelki megcsalás", csak ennek határai nagyon viszonylagosak, és képlékenyek...És igazábol nemis lehet meghúzni a határt a szimpla "férfi-nő szimpátia", és a "lelki megcsalás" között...Szóval nagyon egyénfüggő az a dolog, hogy egy pár valamelyik tagja, MELY PONTOT ELÉRVE csalja meg a másikat...Ugyanis vannak időnként olyan esetek, amikor mondjuk egy feleség nem problémázik azon, hogy a férje mely más nőkkel van bizalmas lelki kapcsolatban addig, amíg ez a kapcsolat nem tevődik át szexuális viszonnyá a szó fizikai értelmében...Más nők viszont már azt is "lelki megcsalásnak" értékelik, ha a palijuk csak kedvesen ráköszön egy másik nőre...Szóval bonyolult ez a dolog nagyon...
2016. jún. 10. 17:20
Szerintem is rosszabb a testinél... Soha nem volt semmi bajom azzal, ha a páromnak női barátai is vannak, de ezeket a gondokat ne vele beszélje meg... Hanem velem. Az más megint, ha annyira mélyponton van, hogy sokaknak kiönti a szívét, sőt van olyan is, amikkr azért értem meg, mert egy nő tanácsára van szüksége. De ezek egyszeri alkalmak... Ha ezt hosszabb ideig csinálja, akkor engem azzal elveszít... Olyan embernek tartom magam, akivel mindent meg lehez beszélni, próbálok testi-lelki szinten jó társ lenni... Nem, ez nekem az igazi árulás.
2016. jún. 10. 17:30
A barátom mindig azt mondja, hogy "a shoulder to cry on becomes a dick to ride on". Szóval ja, arra kért ő is, hogy annyira ne lelkizzek más pasikkal, főleg azt ne beszéljem meg velük, ha problémám van vele.
És én is megbolondulnék, ha ezt mondjuk ő tenné velem.
2016. jún. 10. 17:37
10/15 A kérdező kommentje:
én vagyok az a fél, akivel az illető bizalmasan, bensőségesen beszélget.
a párjáról azt kell tudni, hogy annyira féltékeny, hogy mindenkitől, még a haverjaitól is tiltja, és az illető lelki igényeit semmibe veszi sokszor, az van, amit ő akar, nem ismeri fel, ha magányos, nem érti, mi fáj neki, mi fontos neki... így lettem én ennyire fontos a számára, mert szerinte én értem és megértem őt, és másképp gondolkozok csomó dologról, mint a párja.
Kapcsolódó kérdések: