Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni, hogy bebizonyítsam nem hazudok?
Figyelt kérdés
Párommal csúnyán összevesztünk, már gyerekeink is vannak. Beszélgettem egy férfival chaten, mert ő nem törődött velem, nagyon hanyagolt de beszélgetésen kívűl semmisem történt köztünk még csók sem. Igaz ez az ember többet akart, mire én közöltem, hogy szeretem a pàrom és a gyerekeim, ezért nem lehet. A párom megtudott mindent jogosan volt féltékeny a helyében én is az lettem volna. Bár előttem már őis eljátszotta ezt kétszer, mire felkérdeztem és annyit mondott a beszélgetésben nincs semmi. Most terhes vagyok és azt hiszi nem tőle van a baba. Tényleg nem voltam rajta kívűl senkivel. Nem szeretné a babát és én sem mert az anyagiak sem engednék, hogy bevállaljuk. Meg persze ő azt hiszi mástòl van. Fel akarja keresni az illetőt akivel beszélgettem, hogy fizesse ki az abortuszomat, mert ő nem hajlandó más gyerekét elvetetni címszóval. Én cikinek érzem ezt az egész helyzetet mivel közünk nem volt egymáshoz. Mondtam neki, hogy mi van de azt mondta senkinek sem hisz se Istennek se embernek. Mondtam, hogy alá vetem magam hazugság vizsgálónak, hogy nem feküdtem le ezzel a férfival és a baba csak az övé lehet de nem hiszi el bármit teszek azt mondja. Szerintetek mit kéne tennem? Ő eljátszott velem hasonló helyzetet én megbocsájtottam neki.
Lehet ő csalt meg téged, és emiatt nem bízik benned. :/ Nagyon fura egy helyzet egyébként, dee ha már nem hisz neked, bizonyítsa be ő, hogy megcsaltad.
2016. jún. 9. 12:12
2/12 cukilányka 0.0 válasza:
Csak a pujákat neveljétek fel egészségben, szegénységben! Csak a pujáknak ne legyen bajuk! A pujáknak... :O
2016. jún. 9. 12:19
3/12 anonim válasza:
Te jó ég... :( :( :(
2016. jún. 9. 12:25
4/12 anonim válasza:
Ha egy férfival chaten beszélgettél, hogy történhetett volna akármi, akár csók is? Vagy találkoztál is vele?
Egyébként pedig lehet kérni genetikai vizsgálatot a magzatra, szerintem az abortusz mellett is, hiszen mintát tudnak venni belőle.
2016. jún. 9. 12:55
5/12 anonim válasza:
Abortusz? De könnyen dobálóztok egy élettel? Szerintem ti akkor is elvetetnétek ezt a gyereket ha nem lenne másik férfi.
Ha más férfival levelezgetsz nyilván nem működik valamo jól a kommumikáció otthon.
2016. jún. 9. 13:35
6/12 anonim válasza:
Én értem, hogy miért van a párod kialadva és azt is értem, hogy miért képzel bele többet, mint ami történt. De azért kicsit túlzásba viszi. Neked meg nem más férfival kellet volna beszélgetnet, hanem a pároddal a problémáitokról.
Szerintem ülj le vele megbeszélni az egész dolgot. Mond el, hogy mik voltak azok a problémák pontosan, ami miatt te a másik férfival chateltél. Ha tényleg csak az anyagi helyzett miatt akarjátok elvetetni a gyereket, arra azt mondom, hogy nem értek vele egyet, de rendben van, viszont én sem hiszem, hogy tényleg ez áll a háttérben. Szóval az abortuszt még gondoljátok jól át, mert mondjuk, ha elvetetitek, megcsináltatjátok a DNS vizsgálatot és a párod feketén fehéren látja, hogy tényleg az övé volt, akkor lehet, hogy egy életen át nem bocsájt meg magának.
Ezen kívül esetleg párterápia is segítene.
2016. jún. 9. 13:52
7/12 A kérdező kommentje:
Nem csak az anyagiak miatt, hanem azért is, mert legutóbb császátoztak és kockázatos volt, még kicsi a gyerek egyébként nem sok korkülömbség lenne köztük. Nem találkoztunk azt csak úgy írtam mármint a csókos részt. Már számtalanszor próbáltam vele beszélni, de nem hallgatott meg. Már próbáltam más nőkkel is beszélni a problémáinkról családtagokkal többnyire. Beszéltek vele, legalább is próbáltak de azt mondta ez a mi dolgunk nem másé. Mondtam, hogyha így gondolja miért nem beszéljük meg, mert őt nem érdekli. Ezért kezdtem el mással irogatni. Megcsalni nem csal meg biztosan tudom csak lehet így akar kínozni... :/
2016. jún. 9. 14:42
8/12 anonim válasza:
Igaz nekem nincs gyerekem, meg még fiatalabb is vagyok, de én azt mondanám, hogy döntse el, hogy mit akar, megbeszélni a dolgot és megpróbálni túllépni az egészen, vagy ha nem, szerintem legyen vége, mert akkor ennek a kapcsolatnak nem sok értelme van.
El tudom képzeli, hogy milyen nehéz lenne gyerekekkel és még egy újszülöttel egyszerre, de a gyerekekre is hatással van, ha állandó feszültség van köztetek, ami megint nem jó. Igazából ez egy nagyon nehéz helyzet.
Mióta tart ez az állapot a párod részéről?
2016. jún. 9. 16:22
9/12 anonim válasza:
Ezt a cukilanykat nem lehet kidobni innen az oldalrol vegre???
Amugy latom Szabolcs megyei vagy :D...puja...
2016. jún. 9. 23:02
10/12 anonim válasza:
Embrióról nem lehet apasági tesztet csináltatni? Eléggé égne a pofája ha a dns is azt mondja az övé. Szerintem nyugodtan keresse csak fel az illetőt, ő meg meglepinek feljelenti rágalmazásért, párodnak kicsit elgurult a gyógyszere.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!