Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírom mi van, mi a meglátásotok? 21/N
Van egy barátnőm, rút kiskacsának számított régebben, aki 0 népszerűségnek örvendett a fiúk körében. Mindeközben jómagamnak és közös barátnőnknek több éves kapcsolata volt, meg sikereink kapcsolataink előtt is.
Jelenleg meg, ez a barátnőm jobban néz ki már, beérett kicsit. 20 éves. És fordult a kocka. Lassan egy éve van neki egy barátja, és iszonyat mázlista vele a barátnőm, mert nagyon aranyos srác, nagyon jófej, vonzó, jó bánik a barátnőmmel.
Én meg itt vagyok egy pocsék kapcsolatban egy link alakkal, és tudom, halálra ítélt kapcsolat a miénk, de még szeretem annyira, hogy ne lépjek ki.
Nem mondanám hogy irigy vagyok a barátnőmre, de olyasmi... Persze nagyon örülök a sikerének. Ha valaki, akkor ő megérdemli ezt a jó srácot.
Olyan kiszámíthatatlan. Lám én, a szociálisabb, anno szebb lány szívok egy olyannal, akivel nem lehet tervezni, a barátnőmet pedig megtalálta a szerelem egy olyen jó sráccal. Nem is értem néha, hogyan jutottunk A pontból B pontba.
Őszintén szólva, ha kilépek a kapcsolatomból, akkor se lesz olyan mázlim, mint a barátnőmnek, attól tartok. De szeretem a barátomat, csak nem fejlődik, hozzám képest 0 a felelősségtudata, képzettsége, és nem lehet vele egyről a kettőre jutni párkapcsolati szinten.
Mondhatni: Ami tini fejjel jó volt, most kevés. És a barátom nem lépett túl a tinikoron.
Tudom, azt fogjátok mondani, szakítsak. De szeretem a barátomat. Ha egy -két éven belül nem lesz változás, szakítok.
Rossz érzés, hogy barátnőmön keresztül ott a jó példa, míg én szemléltetem a vergődést.
Hu de irigy vagy. Nalunk mindig en volta a rut kiskacsa, a baratnoimnek az orrom elott bokoltak, nekem sosem, az ottom elott hvtak oket randira, en huszeves koromig nem is csokoloztam. Nem tudod, milyen pocsek erzes az mikor te vagy a rut kiskacsa a baratnok mellett. Inkabb orulj hogy vegre boldog a baratnod, mert jelenleg frocsogsz az irigysegtol, ami szanalmas.
Ja es sokszor azok a lanyok vannak legjobban megbecsulve akik nem olyan gyonyoruek de melegszivuek, jo a termeszetuk. Egy ido utan a csinossag nem eleg. Ezt en is tapasztalom, a parom hercegnokent banik velem, pedig huszeves koromig a kutyanak sem kellettem.
Lehet, hogy csunya dolog de az ilyen kerdesek kicsit joerzessel toltenek el hogy lam kesobb a csinibabak szivjak meg a jokepu megbizhatatlan hercegeikkel
Igen, itt sokan írtak sok érdekes dolgot.
Mi az amit a mostani párodban szeretsz? Mástól nem kaphatod meg? Mi az amit tőle nem, de mástól megkaphatsz?
Na és itt jön az a rész ami szerintem mindig is igaz volt: a boldogság széppé varázsol. Te szépnek tartottad magad de mára már nem annyira. Őt nem tartottad szépnek de lett kapcsolata és most hirtelen az. Ezek a dolgok egyébként teljesen szubjektívek, hogy kinek mi a szép. Sok lány például azt hiszi attól lesz szép hogy szoliba jár meg a szemöldökét levágja aztán újra rajzolja, méteres körmök, stb... ez hülyeség. Túlzás! A férfiak nagy része így gondolja. Nem akarunk mű nőt, hanem egy igazit aki kedves és szerethető. Ez viszont nem a külsőn fog múlni. Remélem minél előbb meg fogod érteni.
Persze mindig vannak kivételek de azt vettem észre, hogy amelyik nő nagyon sokat foglalkozik a külsejével annak nem marad idő/energia a belsőjére és nagyon buták általában. Van ahol a lexikális tudás meg van mert van mondjuk valami semmitmondó egyetemi végzettsége de logikus gondolkodás az nulla. Azért én egy ilyen lánnyal nem szeretnék együtt lenni aki mindig mindent elront, soha semmi nem sikerül, nem mer semmit egyedül csinálni és nem is akar. De azért szép.
Akármelyik barátomat is nézem, egyikük barátnője sem az a modell alkat, viszont mindegyikük boldog kapcsolatban él. Nekem voltak szép barátnőim de ez múlt idő. Aztán én is rájöttem hogy a szépség máshol keresendő :)
Kedves kérdező,ha ezt a lányt gyerekkorában mki rút kiskacsaként kezelt,szenvedett eleget, megérdemli a boldogságot,az meg a saját egyéni szocproblémád hogy neked egy szar alakot,, dobott a gép''
Azt szokták mondani ki mit érdemel.
tökéletes terv.. 4 év alatt nem történt semmi még vársz 2 évet majd elhagyod..
Ez aztán fantasztikus terv, jól átgondolt, mély gondolatokkal megtűzdelve..
Ha úgy érzed hogy más irányból is meg akarnád a helyzetedet vizsgálni akkor ideje lenne.. Ezt a sajnáltató üzemmódot lekapcsolni, a pasit elküldeni. Szerezheted a pizzát is, ha romlott nem eszed meg.. Pedig szereted, még is kuka lesz.
Na most pasit elküldeni, így nem cseszel ki a pasival se mert egy másik nő mellett lehet hogy teljes más pasi lesz és az való neki, neked meg egy másik pasi való aki mellett te tudod az életedet elképzelni .
Azt nekiállsz pasit keresni. Most van lehetőséged, idővel a kutyának se fogsz kelleni, szóval felesleges egymás idejét elpazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!