Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírom mi van, mi a meglátásotok? 21/N
Van egy barátnőm, rút kiskacsának számított régebben, aki 0 népszerűségnek örvendett a fiúk körében. Mindeközben jómagamnak és közös barátnőnknek több éves kapcsolata volt, meg sikereink kapcsolataink előtt is.
Jelenleg meg, ez a barátnőm jobban néz ki már, beérett kicsit. 20 éves. És fordult a kocka. Lassan egy éve van neki egy barátja, és iszonyat mázlista vele a barátnőm, mert nagyon aranyos srác, nagyon jófej, vonzó, jó bánik a barátnőmmel.
Én meg itt vagyok egy pocsék kapcsolatban egy link alakkal, és tudom, halálra ítélt kapcsolat a miénk, de még szeretem annyira, hogy ne lépjek ki.
Nem mondanám hogy irigy vagyok a barátnőmre, de olyasmi... Persze nagyon örülök a sikerének. Ha valaki, akkor ő megérdemli ezt a jó srácot.
Olyan kiszámíthatatlan. Lám én, a szociálisabb, anno szebb lány szívok egy olyannal, akivel nem lehet tervezni, a barátnőmet pedig megtalálta a szerelem egy olyen jó sráccal. Nem is értem néha, hogyan jutottunk A pontból B pontba.
Őszintén szólva, ha kilépek a kapcsolatomból, akkor se lesz olyan mázlim, mint a barátnőmnek, attól tartok. De szeretem a barátomat, csak nem fejlődik, hozzám képest 0 a felelősségtudata, képzettsége, és nem lehet vele egyről a kettőre jutni párkapcsolati szinten.
Mondhatni: Ami tini fejjel jó volt, most kevés. És a barátom nem lépett túl a tinikoron.
Tudom, azt fogjátok mondani, szakítsak. De szeretem a barátomat. Ha egy -két éven belül nem lesz változás, szakítok.
Rossz érzés, hogy barátnőmön keresztül ott a jó példa, míg én szemléltetem a vergődést.
Nem egészen értelek
1) felnőtt ember nem azon kesereg/irigykedik/filozofál, hogy a másik embernek milyen az élete, hanem a sajátján próbál meg változtatni/javítani, ha nem tetszik neki
2) van egy kapcsolatod, ami jelenleg a semmibe vezet, Te pedig szeretnéd, ha történne valami. Leültél, és megbeszélted a pároddal? Miért vársz 1-2 évet?
Most még nagyon fiatal vagy, azt gondolod, hogy az 1-2 év belefér, én így 36 évesen már úgy tekintek vissza az ilyen 1-2 évekre, hogy kidobott idő volt az életemben, amit tölthettem volna millió jobb dologgal (akár egyedül, akár egy másik jó kapcsolat keresésével), mint egy egyhelyben járó kapcsolatban nyűglődéssel.
Hatalmas közhely, de egyszer élsz, ne pazarolj éveket olyasmire, ami nem megy azzal a felkiáltással, hogy majd egyszer a jövőben változtatsz, ülj le vele beszélni, és ha nem megy, akkor lépj!
Látod, egy jó példa rá, hogy nem muszáj népszerűnek lenni ahhoz, hogy megtaláld a nagy őt. Sőt, az csak annyiban segít, hogy több jelentkező közül válogathass. De az életben elég 1-2 marék nagyon jó barát és a perfekt kapcsolat. A többire úgysem tud az ember elég időt szakítani, hisz értelem szerűen kapcsolatban mégiscsak a legtöbb időt a párunkkal akarjuk tölteni.
Sőt valamilyen szinten én is jobban preferálom az egyszerű, kevesebb népszerűségnek örvendő nőket. Nem azért mert ilyen lennék, mert nem, hanem valamiért azt veszem normálisnak, és vonz ami számomra normális.
Én a helyedben nem várnék éveket, az biztos. Tudom hogy szerelem nagy úr, de annak vége szakad, Sőt ha szakítasz most, kihevered pár héten belül és kereshetsz normális pasit, csak sokan elkövetik hogy keresik az ex tulajdonságait. De neked pont az ellenkezőjére van szükséged szóval mérlegelj mikor új kapcsolatot keresel majd, legyen az mostanában vagy x év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!