Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok lányok? 4-5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LidoKain kérdése:

Mit gondoltok lányok? 4-5 randi után egy nő miért viszakozik? A történetet lejebb leírom.

Figyelt kérdés

Az itt megszólaló hölgyeket kérdezném elsősorban, hogy mi a véleményetek arról, ha egy nő meg egy srác. Természetesen rólam van szó 2 héten keresztül beszélget...már az első randi folyamán olyan vonzalom van közöttük, hogy amikor a srác hazakíséri a lányt, akkor nem tud tőle elszakadni, mert 2 órán keresztül csókolóznak...ez még 3 randi előfordult, a 4 randin szex volt és az 5. randi után, mikor együtt aludtak, akkor másnap a csaj kitlaálja, hogy neki ez ne megy, mert ő még nem felejtett el az exét és most így csak bántja az embereket ezzel a viselkedésével.

De egészen addig meg annyira odaadó, gondoskodó és figylemes volt, illetve dicsért engem minden szemszögből, h figylemes vagyok én is meg érzékeny és jó vele. Tényleg ez lenne a gondja?

Fura, mert ez volt múlt hét pénteken, akkor nem beszéltünk hétfőig. Hétfőn vittem neki virágot, aminek nagyon örült, mert szép csokrot kapott és azt mondta, h nekem is örül és megin egy valag puszi volt, meg csók. viszont most pénteken mondtam neki, h keressen mikor ráér, mert tudtam, hogy programja van, de azóta sem írt rám...pedig kifejezetten kértem a mai napot.

2016. jan. 17. 23:10
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
40%
nem értem a kérdésed. elmondta hogy mi a baja, akkor ezek után mi a kérdés?
2016. jan. 17. 23:12
 2/29 anonim ***** válasza:

Csak egy kis bizsergést, sexet akart mi nem érthető ebben?

Ez csak férfiak csinálhatják vagy mi?

2016. jan. 17. 23:15
 3/29 A kérdező kommentje:

Nem csak ők, de akkor miért nem mondja, h csak ennyi?

Illetve, ha annyira odáig volt értem addig, akkor mi az ami változhat? És leinkább ez ennyire befolyásolná? Lehet ellene tenni?

2016. jan. 17. 23:23
 4/29 A kérdező kommentje:
Mármint ezt a vágyat lehet valahogy erősíteni egy nőben, h többet is akarjon, ha már a szimpátia, meg a bizsergés, ami ugye kell megvolt?
2016. jan. 17. 23:24
 5/29 anonim ***** válasza:
91%
Felhívod és megkézdezed hogy akkor most mi van és mit akar, ez a legtisztább szerintem. Senki nem fog itt erre biztos választ adni
2016. jan. 17. 23:28
 6/29 A kérdező kommentje:
Holnap fogom aztán kifaggatom. Nekem eléggé zavarosnak tűnik...talán helyrekerül a lelkivilága, ha rendes vagyok vele
2016. jan. 17. 23:46
 7/29 anonim ***** válasza:
Rosszul gondolod!Ha most tovább puncsolsz meg egy levakarhatatlan faggatózó pincsi kutyává süllyedsz ,akkor csak idegesíteni fogod!ilyenkor az a jó taktika ,ha most hirtelen elkezdesz magasról tenni rá.Észre fogja magát venni ,hidd el.
2016. jan. 18. 00:12
 8/29 A kérdező kommentje:
Péntek óta nem kerestem...akkor már nem tudom, mi lenne a jó megoldás!
2016. jan. 18. 01:51
 9/29 anonim ***** válasza:
7es: Nálam ezek a trükkök sose jöttek be....
2016. jan. 18. 01:57
 10/29 A kérdező kommentje:
Neked mi jött be? Volt hasonló szitud?
2016. jan. 18. 02:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!