Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok lányok? 4-5 randi után egy nő miért viszakozik? A történetet lejebb leírom.
Az itt megszólaló hölgyeket kérdezném elsősorban, hogy mi a véleményetek arról, ha egy nő meg egy srác. Természetesen rólam van szó 2 héten keresztül beszélget...már az első randi folyamán olyan vonzalom van közöttük, hogy amikor a srác hazakíséri a lányt, akkor nem tud tőle elszakadni, mert 2 órán keresztül csókolóznak...ez még 3 randi előfordult, a 4 randin szex volt és az 5. randi után, mikor együtt aludtak, akkor másnap a csaj kitlaálja, hogy neki ez ne megy, mert ő még nem felejtett el az exét és most így csak bántja az embereket ezzel a viselkedésével.
De egészen addig meg annyira odaadó, gondoskodó és figylemes volt, illetve dicsért engem minden szemszögből, h figylemes vagyok én is meg érzékeny és jó vele. Tényleg ez lenne a gondja?
Fura, mert ez volt múlt hét pénteken, akkor nem beszéltünk hétfőig. Hétfőn vittem neki virágot, aminek nagyon örült, mert szép csokrot kapott és azt mondta, h nekem is örül és megin egy valag puszi volt, meg csók. viszont most pénteken mondtam neki, h keressen mikor ráér, mert tudtam, hogy programja van, de azóta sem írt rám...pedig kifejezetten kértem a mai napot.
Csak egy kis bizsergést, sexet akart mi nem érthető ebben?
Ez csak férfiak csinálhatják vagy mi?
Nem csak ők, de akkor miért nem mondja, h csak ennyi?
Illetve, ha annyira odáig volt értem addig, akkor mi az ami változhat? És leinkább ez ennyire befolyásolná? Lehet ellene tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!