Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok lányok? 4-5 randi után egy nő miért viszakozik? A történetet lejebb leírom.
Az itt megszólaló hölgyeket kérdezném elsősorban, hogy mi a véleményetek arról, ha egy nő meg egy srác. Természetesen rólam van szó 2 héten keresztül beszélget...már az első randi folyamán olyan vonzalom van közöttük, hogy amikor a srác hazakíséri a lányt, akkor nem tud tőle elszakadni, mert 2 órán keresztül csókolóznak...ez még 3 randi előfordult, a 4 randin szex volt és az 5. randi után, mikor együtt aludtak, akkor másnap a csaj kitlaálja, hogy neki ez ne megy, mert ő még nem felejtett el az exét és most így csak bántja az embereket ezzel a viselkedésével.
De egészen addig meg annyira odaadó, gondoskodó és figylemes volt, illetve dicsért engem minden szemszögből, h figylemes vagyok én is meg érzékeny és jó vele. Tényleg ez lenne a gondja?
Fura, mert ez volt múlt hét pénteken, akkor nem beszéltünk hétfőig. Hétfőn vittem neki virágot, aminek nagyon örült, mert szép csokrot kapott és azt mondta, h nekem is örül és megin egy valag puszi volt, meg csók. viszont most pénteken mondtam neki, h keressen mikor ráér, mert tudtam, hogy programja van, de azóta sem írt rám...pedig kifejezetten kértem a mai napot.
Szexeltetek, de nem volt valami nagy szám, a csaj meg az exes dumánál jobbat nem tudott kitalálni, h mivel koptasson le.
Ti (férfiak)is csináltok ilyeneket, h csak úgy lekoptattok valakit a szex után, hát most is ez történt, nem kell ezt túlgondolni.
Lehet a szex nem jött be neki egyébként, nem volt a legfenomenálissabb, de nem minden működhet egyből tökéletesen...bár romantikus alkat...lehet jobban rá kellett volna akkor koncentrálnom.
Na igen, de eddig még a 40exem közül csak az tiltott le, aki mániákus hisztériás volt pánikbeteg és behalucinált dolgokat! :D
Ja és ezt megelőzően volt az exem, szal most lelkileg extra roncs vagyok...azért is kitettem a lelkem. Színházba vittem, ajándékot vettem neki, moziba mentünk, elvittem Fehérvár legdrágább éttermébe aztán azt kaptam, h mekkora fsz vagyok, mert, h este 11kor írok neki, h hiányzik!! És ezért felébredt...mikor am szabin volt és igazán lehalkíthatta volna a telefonját és egyébként sem köszönt el tőlem, amellett, h a face azt írta aktív...
Úgyh én mindig kifogom a jót...
És jobban belegondolva a szexxel nem volt gondja. Nekem is megfordult a fejemben az, h valaki mással is dumált velem párhuzamosan, de azóta pl ő nem társkeresőzött.
Sztem tényleg nem.marad más hátra mint annak a kettőnek a kombinációja, h az exe hatása, meg gyorsak voltunk. Húzni kellett volna sokáig, akkor lehet megfogom a tutit végre. Ezért nem szabad türelmetlennek lenni...tanuljatok a hibámból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!