Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom családja egy rosszul sikerült nap miatt soha nem akar látni, mit tegyek? Leírom mi történt.
Végre levitt a családjához a barátom, 9 hónap járás után. Mondta, nem lesz vidám a hangulat, mert a doki szerint a kutya 1-2 hét múlva meghal.
Aztán a kocsiúton jött a telefonhívás, hogy a macskát elütötte egy autó.
Mire odaértünk, elföldelték.
Amikor körbemutatta a házat, észrevettem hogy a húga tengerimalaca halott. Az is volt. Elföldelték.
Ebédeltünk a kertben, bementem a konyhába majonézért, közben megsimogattam a hűsölő kutyát - halott volt.
Kimentem, mondtam, meghalt a kutya. Azt mondták, még van legalább egy hete. Mondtam halott. Az is volt.
Elföldelték.
Nem volt velem kedves a család már, és nem akarják hogy valaha is újra lássanak.
Szerintük boszorkányos vagyok, és miattam kellett az összes házikedvencüket elföldelniük aznap.
Közben vettek új kutyát meg macskát, meg nyuszit meg halakat, és bem akarnak a közelükben látni.
Pech... Rosszul sikerült az időzítés, gyorsan jött a kedvencek elpusztulása egyszerre, le kell ülepedni bennük. De ha tényleg ilyen szélsőségesek, hát, akkor én sem akarnék velük találkozni többé.
Van két unokatestvérem, akiknek szent meggyőződésük volt, hogy az anyjuk azért volt mellrákos, mert az ördög szállta meg (azóta a nagynéném meghalt). Szóval sajnos vannak ilyen (buta) emberek.
Ez esetleg részigazság lehet,jócskán kiszínezve,de ilyesmivel nem illene viccelődni.
Főleg ez az "elföldelték" rész morbid és kamu szagú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!