Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom családja egy rosszul sikerült nap miatt soha nem akar látni, mit tegyek? Leírom mi történt.
Végre levitt a családjához a barátom, 9 hónap járás után. Mondta, nem lesz vidám a hangulat, mert a doki szerint a kutya 1-2 hét múlva meghal.
Aztán a kocsiúton jött a telefonhívás, hogy a macskát elütötte egy autó.
Mire odaértünk, elföldelték.
Amikor körbemutatta a házat, észrevettem hogy a húga tengerimalaca halott. Az is volt. Elföldelték.
Ebédeltünk a kertben, bementem a konyhába majonézért, közben megsimogattam a hűsölő kutyát - halott volt.
Kimentem, mondtam, meghalt a kutya. Azt mondták, még van legalább egy hete. Mondtam halott. Az is volt.
Elföldelték.
Nem volt velem kedves a család már, és nem akarják hogy valaha is újra lássanak.
Szerintük boszorkányos vagyok, és miattam kellett az összes házikedvencüket elföldelniük aznap.
Közben vettek új kutyát meg macskát, meg nyuszit meg halakat, és bem akarnak a közelükben látni.
Ezen de jót nevettem :D
Szerintem ne foglalkozz velük, a barátoddal foglalkozz. Ha ő azt akarja, hogy legyél vele, náluk akkor menj. Majd megbékélnek. De ha komolyan így érzik, nem csak viccelődtek akkor elég nagy bajok vannak a szülőkkel. Nálunk is voltak velük gondok de lényegtelen igazából áthidalható, szerintem ti is meg tudjátok oldani ha csak ez lenne a probléma.
Szerintem troll vagy, de azért válaszolok.
Nos, a macska (az én nézeteim szerint) nem kintre való. Nekem is van és tökéletesen boldog bent és nem üti el egy autó. :) Szóval már itt elcseszerintették.
Az, hogy valakinek/valaminek adnak pár hetet/hónapot, az nem jelenti azt, hogy akkor biztos úgyis lesz. Tehát itt is ők a hülyék.
A tengerimalacot nem tudom miért halt meg, de biztos nem megfelelő tartás miatt, vagy mert az is beteg volt.
Amúgy az ő logikájuk szerint inkább ők a boszorkányok, bár sokkal inkább idióták, ugyanis miattuk haltak meg az állatok.
Összességében, mondd meg nekik, hogy inkább te nem mész hozzájuk, nehogy meghalj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!