Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan lehet túl tenni magad,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túl tenni magad, ha a párod megcsalt és mégis együtt vagytok, illetve nem állandóan csak arra gondolni?

Figyelt kérdés

A problémám az,hogy amiket a szeretôjének irt,hogy aludj jól szivem,meg azt hiszi hogy ö is szerelmes belé talán pont ezért van ugy megörülve érte......stb,ezeket nekem mondta régebben,meg sok szó amiket használ mindennap és neki is irta mindig minden pillanatban eszembe juttat mindent,és azt is ha a nö nem vet véget a kapcsolatuknak még most se lenne vége,egyre nehezebb ezek után együtt maradni vele....

(Talán azért is mert még friss a dolog)

Ti mit tennétek a helyemben?

(Közös gyerekünk is van)

2016. máj. 28. 13:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Van, akinek a legjobb sem elég jó.
2016. máj. 31. 12:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem, mikor megcsaltak, hogy hűha, nem semmi a csávó fényképen.

Aztán láttam róla egy videót, és kinyitotta a száját. Azt hiszem 1 hétig röhögtem.

Mondtam is a volt csajomnak, hogy erre cseréltél le? Köpni, nyelni nem tudott, mert ő is megvilágosodott.

2016. máj. 31. 20:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Pont ez ami a legrosszabb,hogy egy borzasztóan ronda növel csalt meg.... 😞
2016. jún. 1. 00:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Azóta mi a helyzet nálatok? Elhagytad?
2016. jún. 2. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!