Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túl tenni magad, ha a párod megcsalt és mégis együtt vagytok, illetve nem állandóan csak arra gondolni?
A problémám az,hogy amiket a szeretôjének irt,hogy aludj jól szivem,meg azt hiszi hogy ö is szerelmes belé talán pont ezért van ugy megörülve érte......stb,ezeket nekem mondta régebben,meg sok szó amiket használ mindennap és neki is irta mindig minden pillanatban eszembe juttat mindent,és azt is ha a nö nem vet véget a kapcsolatuknak még most se lenne vége,egyre nehezebb ezek után együtt maradni vele....
(Talán azért is mert még friss a dolog)
Ti mit tennétek a helyemben?
(Közös gyerekünk is van)
Én is azt hittem, mikor megcsaltak, hogy hűha, nem semmi a csávó fényképen.
Aztán láttam róla egy videót, és kinyitotta a száját. Azt hiszem 1 hétig röhögtem.
Mondtam is a volt csajomnak, hogy erre cseréltél le? Köpni, nyelni nem tudott, mert ő is megvilágosodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!