Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy kellene ezt megbocsájtani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kellene ezt megbocsájtani? Megcsalt a párom, de beismerte.

Figyelt kérdés

Több éve élünk együtt. A párom megcsalt a volt feleségével. Ittas volt és a feleség rányomult, amig ő aludt. Beismerte és azt mondta neki ez nem jelentett semmit, csak nagyon részeg volt.

Megbocsájtottam neki, de hogyan tudnám túltenni magam a történteken?

2016. máj. 25. 14:35
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket. Tanulságos.
2016. máj. 26. 13:33
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

A volt feleségét nem miattad hagyta el,aki most így áll bosszút?Csak kerdezem.mert akkor innentől izgulhatsz,ha gyerekhez megy,hogy mikor mozdul rá megint a feleség.

Neki nincs még pasija?

2016. máj. 26. 20:20
 33/42 anonim ***** válasza:
9%
Miért számít az, hogy mások mit találnának helyesnek? te érzed mennyire fontos a párod, és hogy mennyire értékes a kapcsolat ami köztetek van. Nem számít az, ki mit szavaz meg, ha neked fontos ez a férfi, akkor megbocsájtassz neki, ha akarod sikerülni fog, ha meg el akarod amúgy is engedni, akkor kaptál egy apropót hozzá. Én nem hinném, hogy bármi is történt ott az exével, az megbocsájthatatlan lenne, ha tényleg fontos a párod.
2016. máj. 27. 16:50
 34/42 anonim ***** válasza:
0%
33- as maximalisan egyetertek.
2016. máj. 27. 16:56
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Mit fogsz érezni ha legközelebb is megy a gyerekére vigyázni? Folyton ott lesz a fejedben,mivan ha megint megtörténik. Van közös gyerekük, elkerülhetetlen hogy találkozzon az exszel.
2016. máj. 28. 22:07
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem hinném, hogy bármi is történt ott az exével, az megbocsájthatatlan lenne, ha tényleg fontos a párod."

Ami ott történt, az azt jelenti, hogy ő viszont egyáltalán nem fontos a párjának. EZT ki az a barom, aki megbocsájtja?

2016. máj. 28. 23:49
 37/42 anonim ***** válasza:
+1
2016. máj. 29. 08:54
 38/42 anonim ***** válasza:
0%

Most így sok sok év távlatából: házasok voltunk, kisgyerekkel, a férjem beleszeretett egy nagyon fiatal lányba, és eljárt hozzá, sőt inkább már vele élt mint velünk, DE, ha hazajött szinte ugyanúgy folyt tovább az életünk (igaz sok veszekedés is volt a válni nem válni miatt), a lány sosem tudta meg, hogy ilyen kétlaki életet élt, talán már családanyaként, felnőttként sejtheti, de nem vennék rá mérget.

Ez is csak egy történet a millió közül.

2016. máj. 29. 08:58
 39/42 anonim ***** válasza:
38-as és te elfogadtad ezt az életet?
2016. máj. 29. 11:47
 40/42 Titusztitusz ***** válasza:
Ilyen dolgot szerintem sehogy se lehet megbocsájtani, és nemis szabad...Max.csak "túllépni" lehet az ilyen eseten...De ezt is csak olyankor, ha tényleg őszinte a megbánás...De MEGBOCSÁJTANI? Ilyesmit nem szabad sohasem tenni megcsalás kapcsán...(Legalábbis szerintem...)
2016. máj. 29. 11:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!