Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kellene ezt megbocsájtani? Megcsalt a párom, de beismerte.
Több éve élünk együtt. A párom megcsalt a volt feleségével. Ittas volt és a feleség rányomult, amig ő aludt. Beismerte és azt mondta neki ez nem jelentett semmit, csak nagyon részeg volt.
Megbocsájtottam neki, de hogyan tudnám túltenni magam a történteken?
Sztem tudd be annak, hogy az elkovetkezendo egyutt toltott tokeletes 50 evben egyet hibazott, nagy kaland, megesik.
Ezert nem dobnam ki, hanem szimplan atbeszelnem vele a dolgot es valahogy ellehetetlenitenem a volt feleseget, vagy erre kitalalnek valami megoldast. Ennyiert nem hagyom el azt akit szeretek, ha viszonya lett volna valakivel evekig az egy mas tortenet.
Jól írta itt valaki, mi lesz ha legközelebb átmegy? Nem fogsz folyton arra gondolni, hogy megtörténik-e még egyszer? Meg fogja mérgezni ez az agyadat és szép lassan, de biztosan a kapcsolatotokat is.
Te életed, de a helyedben én nem bocsátanék meg.
Igen, már megfertőzte, mert az ember próbál bízni, ami eddig meg is volt, de most ott a kisördög, hogy mi van ha...
Úgy gondolom, hogy jó a kapcsolatunk, hogy ezt meg tudjam bocsájtani, illetve a szexuális életünk is eddig tökéletes volt, most ebben is csorba esett. Ezt a legnehezebb tulélni.
1. Aki nem akarja az nem csinálja. Akkor se, ha részeg
2. Aki olyan részeg, hogy nem bír nemet mondani a pia miatt, az dugni se bír
Csak egy apró észrevétel.
Ő este iszogatott, ex hajnalban ért haza. Tehát éjszaka azért aludt pár órát, tehát nem lehetett olyan részeg. Bocs, de 100%, hogy teljesen józanul is bekövetkezett volna. Ezt azért vedd figyelembe.
Én nagy bulizó nőként mondom, nekem rengeteg pasim volt, és rengeteget ittunk, nagy piás, bulis, fesztiválos a társaságunk és annak, aki annyira leissza magát, hogy nem tudja mi van NEM ÁLL FEL. Akinek feláll, az nagyon is tudja mi történik.
A hapsid tudja, hogy meg tudnád ezért megelőzi a dolgot, és gondolta beadja neked ezt a hülye szöveget, hogy ő nem tudott magáról stb. (másik kérdés az, ha ő olyan jata részeg volt, hogy nem is tudott magáról akkor hogy emlékszik mindenre? Meg ha este iszogatott és elaludt, akkor hogy a tökömbe volt még mindig olyan részeg? Tudniillik, felénk az is így működik, hogy tényleg van aki annyira leissza magát, hogy fel se bír állni se az asztaltól, hanem elalszik pofával előre borulva, de egy-két óra alvás után már egész használhatóak még ők is. Kétlem, hogy a hapsid a szomszédokkal annyit összeivott volna, mint amennyit mi szoktunk egy-egy fesztiválon vagy koncert előtt a kocsmában, de ha úgy is lett volna, akkor hajnalban már teljesen jól kellett, hogy legyen, főleg, ha dugni is bírt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!