Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy kellene ezt megbocsájtani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kellene ezt megbocsájtani? Megcsalt a párom, de beismerte.

Figyelt kérdés

Több éve élünk együtt. A párom megcsalt a volt feleségével. Ittas volt és a feleség rányomult, amig ő aludt. Beismerte és azt mondta neki ez nem jelentett semmit, csak nagyon részeg volt.

Megbocsájtottam neki, de hogyan tudnám túltenni magam a történteken?

2016. máj. 25. 14:35
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
82%

Nekem ott kicsit santit, h eloadja a nagy magatehetetlent a parod es a piara hivatkozik. En erre azt mondom, h az alkohol nem enyhito korulmeny, es aki nem birja a piat, az ne igyon. A szexhez meg ket ember kell.

Amugy az a javara szol, h legalabb bevallotta. En ezt az egy botlast sztem megbocsatanam, ha amugy a kapcsolatotok jol mukodik.

2016. máj. 25. 15:35
 12/42 anonim ***** válasza:
94%
Kerdezo, ennyire hulye ne legyel. Ha hozzad felalomban bejonne egy kigyurt testu tokeletes Brad Pitt hasonmas te hagynad hogy csakugy rad masszon? Nem hiszem... ha valaki ram maszik akkor tok mindegy, felfogom hogy nem a parom es lelokdosom magamrol. Nem csak fekszem. Hogyne. Csak fekszik ott, es megvarja amig a noci elelvez?
2016. máj. 25. 15:35
 13/42 anonim ***** válasza:
93%
Most már az is ijesztő, hogy úgy vigyáz a saját gyerekére, hogy hulla részegre issza magát a szomszédokkal ? A pároddal sok gond van, nem csak a megcsalás...
2016. máj. 25. 15:40
 14/42 Szergej55 ***** válasza:
69%
Kuka.
2016. máj. 25. 16:04
 15/42 A kérdező kommentje:
És ha van olyan nő, pl mint ez a feleség, aki szándékosan kihasznál egy ilyen helyzetet, csak rosszindulatból?
2016. máj. 25. 16:06
 16/42 A kérdező kommentje:
Nem, én nem hagynám. Én is ezt mondtam, hogy még ittasan is lelöknék magamról egy férfit, ha az nem a párom.
2016. máj. 25. 16:08
 17/42 anonim ***** válasza:
83%
Te életed, én kivágnám.
2016. máj. 25. 16:20
 18/42 A kérdező kommentje:
Ha elszállt a bizalom, de látom rajta, hogy szeretné rendbe hozni a dolgot, megbánta és azt mondta h csak 1 szer fordult elő.
2016. máj. 25. 16:54
 19/42 anonim ***** válasza:
93%
Bocsáss meg, lépj tovább, és hagyd ezt az elromlott kapcsolatot, mert, aki egyszer képes volt megcsalni, az többször is képes lesz rá.
2016. máj. 25. 17:35
 20/42 anonim ***** válasza:
91%

Hát elhiszem, hogy nehéz, már maga a tudat, hogy nem tudott megálljt parancsolni..

Aztán ott vannak azok a dolgok, hogy akkor ahányszor átmegy- mert ugye a közös gyerek- neked akkor innentől mindig a falat kell kaparnod, hogy ugyan jenő megint beiszik-e? A volt neje megint bepróbálkozik? Hát miért ne próbálkozna, hiszen már egyszer megtette. A párod meg gyakorlatilag hagyta magát. És ha később is enged neki?

Na ezektől a gondolatoktól nem lenne már jó. ÉS okkal, hiszen ő már eljátszotta a bizalmat.

Van, aki megbocsájt, én ámulok rajta, hogy képes rá valaki, mert nem lehet könnyű..

A magam részéről pedig nem is tudnék, és nem is akarnék megbocsájtani.

2016. máj. 25. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!