Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kellene ezt megbocsájtani? Megcsalt a párom, de beismerte.
Több éve élünk együtt. A párom megcsalt a volt feleségével. Ittas volt és a feleség rányomult, amig ő aludt. Beismerte és azt mondta neki ez nem jelentett semmit, csak nagyon részeg volt.
Megbocsájtottam neki, de hogyan tudnám túltenni magam a történteken?
Nekem ott kicsit santit, h eloadja a nagy magatehetetlent a parod es a piara hivatkozik. En erre azt mondom, h az alkohol nem enyhito korulmeny, es aki nem birja a piat, az ne igyon. A szexhez meg ket ember kell.
Amugy az a javara szol, h legalabb bevallotta. En ezt az egy botlast sztem megbocsatanam, ha amugy a kapcsolatotok jol mukodik.
Hát elhiszem, hogy nehéz, már maga a tudat, hogy nem tudott megálljt parancsolni..
Aztán ott vannak azok a dolgok, hogy akkor ahányszor átmegy- mert ugye a közös gyerek- neked akkor innentől mindig a falat kell kaparnod, hogy ugyan jenő megint beiszik-e? A volt neje megint bepróbálkozik? Hát miért ne próbálkozna, hiszen már egyszer megtette. A párod meg gyakorlatilag hagyta magát. És ha később is enged neki?
Na ezektől a gondolatoktól nem lenne már jó. ÉS okkal, hiszen ő már eljátszotta a bizalmat.
Van, aki megbocsájt, én ámulok rajta, hogy képes rá valaki, mert nem lehet könnyű..
A magam részéről pedig nem is tudnék, és nem is akarnék megbocsájtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!