Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki válaszolna? Csak egy számot írj!
Melyik igaz rád?
1. csaltam már meg a páromat és engem is csaltak meg, amit meg is bocsátottam
2. csaltam már meg a páromat és engem is csaltak meg, de nem bocsátottam meg
3. csaltam már meg a páromat, de engem nem csaltak meg
4. Sosem csaltam meg a páromat, de engem már megcsaltak, végül megbocsátottam
5. Sosem csaltam meg a páromat, de engem már igen, nem bocsátottam meg
6. Sosem csaltam meg a páromat és engem sem csaltak meg
Minden válaszolónak zöld!
Ui: ha van kedved részletezd a történeted!
1. (az előző házasságomban igen, csaltam, igen csaltak, igen megbocsájtottam, újrakezdtük)
6. (a második házasságomban sem én, sem ő)
3.
Mindenkit megcsaltam, kivéve a férjemet. Átgyalogoltam minden exemen. Ronda dolog volt, hát ez van. Fiatal voltam és leszartam másokat, csak az érdekelt, hogy ott libeg a szemem előtt egy másik, egy új, egy érdekesebb és KELL. A legtöbb nem tudott róla mondjuk, és vagy azonnal, vagy rövidesen ott is hagytam őket. Kettő előtt lebuktam, azóta is szégyellem magam, ha így belegondolok milyen szar lehetett nekik, mikor láttak a másikkal. Olyan fura és távoli így visszagondolni rá, hogy mennyire nem érdekelt az egész, és mennyire nem foglalkoztam semmivel, csak azzal, ami ott és akkor megtetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!