Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mindenki válaszolna? Csak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki válaszolna? Csak egy számot írj!

Figyelt kérdés

Melyik igaz rád?

1. csaltam már meg a páromat és engem is csaltak meg, amit meg is bocsátottam

2. csaltam már meg a páromat és engem is csaltak meg, de nem bocsátottam meg

3. csaltam már meg a páromat, de engem nem csaltak meg

4. Sosem csaltam meg a páromat, de engem már megcsaltak, végül megbocsátottam

5. Sosem csaltam meg a páromat, de engem már igen, nem bocsátottam meg

6. Sosem csaltam meg a páromat és engem sem csaltak meg

Minden válaszolónak zöld!

Ui: ha van kedved részletezd a történeted!

2016. máj. 14. 15:20
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Engem senkinek sem kell megcsalnia. Nem volt ilyesmire szüksége egyik barátnőmnek sem.
2016. máj. 14. 15:36
 12/50 anonim ***** válasza:

3.

Csaltam már meg két exemet is. Az egyiknél elmúlt a szerelem és szar volt már a kapcsolat, de csak akkor tudatosult bennem amikor még fülig szerelmes voltam másvalakibe és le is feküdtünk. Utána rögtön szakítottam,

A második eset pedig szintén emiatt volt, már rég nem volt semmi köztünk az exemmel, de nem tudatosult. Hosszú kapcsolatoknál ezt nehezebben realizálja az ember.

Azóta boldog felesége vagyok annak akivel megcsaltam :)

Engem tudtommal nem csaltak meg, se ki tudja, benne vana pakliban.

2016. máj. 14. 15:40
 13/50 anonim ***** válasza:
5
 14/50 anonim ***** válasza:
*amikor már
 15/50 anonim ***** válasza:

5., kétszer is.

AZ egyik srác meg volt győződve róla, hogy én megcsalom (távkapcsolat), ezért megelőző csapást mért, és inkább tartott helyben is egy nőt. nem csaltam meg, sőt, minden társas eseményről lemondtam, csak hogy minden szabad percem rá áldozhassam (skype, online beszélgetések, stb). nem adtam okot rá, hogy ilyesmit gondoljon, de neki az, hogy kollégiumban laktam, már elég ok volt a feltételezésért.

A másik srác közvetlenül utána jött, ő meg buliban csókolózott egy exével, meg rendszeresen társkeresőkön beszélt meg találkákat lányokkal, amikre végül (állítólag) nem ment el, de nem teljesen vagyok erről meggyőződve.

u.i.: azóta se és előtte sem csaltam meg senkit. Soha.

2016. máj. 14. 15:42
 16/50 anonim ***** válasza:
4
2016. máj. 14. 15:45
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

6.

Én sem látom értelmét a megcsalásnak, szabad utat kell csinálni, után azzal vagyok és akkor amikor akarok.

2016. máj. 14. 16:00
 18/50 anonim ***** válasza:
5
2016. máj. 14. 16:09
 19/50 anonim ***** válasza:
2
2016. máj. 14. 16:21
 20/50 anonim ***** válasza:
nem volt még bnőm, így nem volt kit megcsalni, és így nem volt ki megcsaljon..
2016. máj. 14. 16:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!