Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Úgy érzem a férjemnek tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem a férjemnek tetszik a barátjának a felesége, képes valaki a haver asszonyával kezdeni?

Figyelt kérdés
2016. máj. 12. 12:17
1 2
 11/14 Laci a Kapitány válasza:
62%
56 éves férfi vagyok, ezt csak a miheztartás végerr írtam. Természetesen igen a válaszom. Egyáltalán nem kizáró ok hogy ki kinek a nője. De egy valamit higgyél el. Ha kettőtök között a kapcsolat rendben van, és boldogok vagytok, akkor nagy valószínűséggel nem megy tovább a párod egy ártatlan flörtölésnél, (ami jót tett az önbizalmának) Itt említeném meg az érem másik oldalát is, hogy a férjed haverja és az ő neje között is minden rendben van? (Elnézést a hölgyektől a megfogalmazásért: Nem lehetséges, hogy az a nő mászna rá a párodra?) Ismétlem, ha kettőtök között minden rendben van, a párod melletted marad.
2016. máj. 14. 00:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem a páromnak,kb.minden 3.haverja,"barátja" kikezdett velem. Úgyhogy én már semmin sem csodálkozok...
2016. máj. 14. 19:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy jó tanács: Ne mutasd ki a féltékenységed a nő felé, mert értékesebbnek fog tűnni a szemében! Ha egy társaságban egy ronda nő mosolyogna és kelletné magát a férjed előtt, gondolom jól megmosolyognátok és te nyugodt lennél. Ha egy szép nő tenné ugyanezt kiborulnál, és szidnád a nőt. Ugye? Tehát tudat alatt is értékesebbnek titulálod a nőt ha jelentősséget tulajdonítasz neki. Persze ez csak a külvilág. A belvilágodban lehetsz nagyon szemfüles és éber.
2016. máj. 18. 18:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Ácsi....

a férjem egy ronda nővel csalt meg,úgyhogy ne higyjétek, hogy attól nem kell tartani...

Tudott mást, amit én nem, és az a lényeg hogy MÁS volt..:(

2016. máj. 19. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!