Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csak szexuális vágy, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexuális vágy, vagy miért érzem azt, hogy nagyon tetszik egy idősebb lány?

Figyelt kérdés

2 éve van barátnőm, akivel nagyon jól megvagyunk, ő a lelkitársam, nagyon sok közös élményünk van, de az egyetemen van egy 25 éves csoporttársam, akivel elkezdtem sok időt tölteni. Csak barátkozunk, mert nem nagyon szeretek fiúkkal barátkozni és nagyon jóban lettünk, de néha azt érzem, hogy jó lenne vele lenni máshogy is. Nem tudom, ilyen fura érzés, nagyon szeretem azt, hogy tehetséges, független, felnézek rá. A barátnőmön kívül vele beszélek a legtöbbet, de ő valószínűleg csak úgy tekint rám, mint egy kisfiúra.

Mi ez, amit érzek? Csak nagyon jó barátság vagy szexuális vágy vagy tényleg kezdek beleszeretni?

21/F

2015. júl. 17. 13:40
 1/3 norika996 válasza:
szia, szerintem vigyazz vele, mert ha kb ugyan annyi mindent megosztottok egymassal, mint te es a baratnod, konnyen lehet hogy beleszerethetsz. tedd fel magadnak a kerdest hogy szereted-e meg a baratnodet vagy csak a megszokás es a szep emlekek kotnek ossze? ha ugy erzed az utobbi, es a jelenlegi lannyal kialakitanal kapcsolatot, vonzodsz hozzá minden szempontból, akkor mar nem vagy szerelmes a baratnodbe. ha igy hogy van baratnod, megcsokolnad, es kialakitanal vele sexualis kapcsolatot, buntudat nelkul, szinten nem vagy szerelmes a baratnodbe. tedd helyre ezeket az erzelmeket magadban, es meglatod. de mindenkeppen varj vele, nehogy elhamarkodott dontest tegyel. valoszinuleg vonz valami ebbe a lanyban, ami a jelenlegi baratnodben nincs meg. de mielott dontesz szerintem bizonyosodj meg rolla, hogy a 25 eves lány, taplal-e irantad barmifele erzelmeket.. de a baratnodet ha nem szereted, es felretudnal lepni, mindenkeppen hagyd el.
2015. júl. 22. 18:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem egészséges lelkileg ha egy foglalt fiú lányokkal barátkozik, vagy ha egy foglalt lány fiúkkal barátkozik.

Biztos, hogy nem tart kisfiúnak, 4 év nem sok.

Vigyázz vele, uralkodj magadon.

Nem biztos, hogy hosszú távon az lesz jó számodra, ami most érdekes és vonzó.

A szerelem elmúlik idővel. Meg-megújul, de el is múlik. Olyannal jó a köztes időt élni, akivel barátok is vagytok. Szerintem.

Szerintem szexuális vágy, ha nem részedről, akkor részéről.

A helyedben kerülném egy darabig, beszélnék róla a barátnőmmel, aztán ha kiakad, utána is kerülöm (=max köszönés, nem flörtölő vigyorral, nem ülök mellé egyetemen), ha a barátnőd szerint semmi gáz ezzel, akkor meg ha "csitult a vágy", kicsit alacsonyabb szinten tartod vele a kapcsolatot.

A lelki társad,azt mondtad-hát mondd el neki, mit érzel.

De szerintem mindenképpen maradj hűséges.

21/L

2015. júl. 30. 14:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Mármint a barátnődnek mondd el.

Értékeld amid van.

21/L

2015. júl. 30. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!