Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy derült ki hogy megcsalnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy derült ki hogy megcsalnak vagy megcsaltad a párod?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 16:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Gyanúsan sokat beszélt a csajról..és panaszkodott, hogy így meg úgy kötözködik vele... ezt mind este az ágyban mondta, mikor kettesben voltunk...

rászóltam, hogy nem vagyok most kíváncsi erre....

pár nap csend... szóval nem beszélt róla

gyanús lett... bekapcsoltam a gépét ahol állandóan be van lépve a fb-ra.... és beleolvastam a levelezésbe....

azóta viber-en beszélnek, állítólag már csak barátilag :O

tudja valaki hogy tudnám megszerezni ezeket a beszélgetéseket?

Mivel volt egy csúnya húzása még a megcsalás után... a bizalmam eléggé labilis

rákérdezés nem használ...mert csak visszatámad....

2016. ápr. 28. 09:27
 22/22 anonim ***** válasza:
Alapból szabadabb felfogása volt az exemnek, de amikor nyitott kapcsolatot akart, ott kezdett gyanús lenni. Tudtam a jelszavát facebookhoz, ezért beléptem. Utólag kiderült egy sráccal mindig akkor enyelgett amikor nekem azt mondta fáradt és elköszön. Egy hétig figyeltem mit beszélgetnek, aztán kibukott belőlem, hogy az mégis ki a franc? Azt mondta megunt és, hogy látni se akar emiatt többé.
2016. ápr. 29. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!