Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki csalta már meg a párját úgy hogy evek ota egyutt vannak? Es ha megcsaltad miert tetted? Mi volt az oka? Nem bírtál ellenálni neki?
Parom elhanyagolt, soha nem vette figyelembe, hogy mit érzek...
Igy könnyű volt egy uj szerelemnek szepen lassan kibontakoznia...
Én megtettem, mivel előtte 9 hónappal előtte ő is megcsalt. De én 2 nap múlva össze is csomagoltam, és eljöttem. Volt ám meglepi, meg értetlenkedés. Meg volt sok könyörgés is. Nem semmi milyen szintre képes lemenni egy nő, hogy a másikat maradásra bírja. :D
Ő pedig azért csalt meg, mert egy dologból kifolyólag nem kapott pénzt meg miattam. A lényeg, hogy sose létezett az a pénz, mint később kiderült, de hát ez jó indok volt.
Megköveztek majd
Meg szoktam csalni a párom
Ha azt mondom szeretem senki nem fogja elhinni
Mindenben kielégít semmi baj a szexuális életünkkel
Mégis fél egy évente késztetést érzek rá
Mindig mással csalom és csak egyetlen egyszer ugyan azzal a nővel
Hogy is fogalmazzam meg de szükségem van erre hogy érezzem nem CSAK neki kellek még
10 éve házasok vagyunk
3-dik valaszoló
Hany eves vagy? Nincs lelkiismeretfurdalasod mikor megteszed?
3 as vagyok 30
nem nincs mert az asszonyt szeretem ezek csak botlások érzelmileg semmit nem jelentenek
tudom gagyi példa
ha minden nap otthon ezek de fél-1 évente pl kifőzdébe attól még le se tojom a kifőzdét mert a házi kosztot szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!