Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondanád a párodnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanád a párodnak, hogy pénzért megcsaltad (kézzel)?

Figyelt kérdés

Szóval az úgy volt, hogy egy pasi felajánlott pár ezret, ha kézzel kielégítem. Meg is tettem, ezután valami ürüggyel lelépett, azóta sem láttam. Ez tegnap délután volt, eközben a barátomat már vártam haza...(most nálam lakik) 1 hónapja vagyok a barátommal, nagyon szeretem, és mivel ő is engem, ezért úgy érzem, jobb, ha szakítok vele, mert nem ezt érdemli. Pénz azóta sincs, azért kellett annyira, hogy enni tudjunk (de ugye a csóka nem fizetett...), meg kifizessem a lakbért. Tudom, hogy muszájból tettem de undorítónak érzem magam és nem tudok tükörbe nézni...kézimunkán kívül más nem történt.(hálistennek?)

23L

2014. nov. 14. 03:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%
Gratulálok, prosti lettél.
2014. nov. 14. 04:12
 2/24 anonim ***** válasza:
81%
Undorító vagy, ne haragudj. Értem én, hogy kell a pénz, na de akkor sem kellett volna ezt tenned. Mondd csak el neki, joga van tudni róla. Akkor legalább eldöntheti h így is kellesz-e neki.
2014. nov. 14. 04:33
 3/24 anonim ***** válasza:
72%

Gondolom a normális munka eszedbe sem jutott. Azért is adnak ám pénzt...

Olyan nincs, hogy 'muszájból tettem'. Ilyet normális ember nem tesz. Jogosan érzed magad undorítónak, mert az is vagy.

2014. nov. 14. 04:36
 4/24 anonim ***** válasza:
48%

Hát nem szép dolog, de azért nem kellene ennyire elitélni! Ki tudja, mi mit meg nem tennénk az ételért.

De szerintem ne mondd el neki, és azért ha lehet, többet ne csinálj ilyet!

2014. nov. 14. 05:10
 5/24 anonim ***** válasza:
95%
Se pénz, se tisztesség, a kettő együtt nagyon durva...Ha már ennyire lesüllyedtél, lehetett volna annyi eszed, hogy előre kéred a pénzt. Ha úgy érzed, soha többet nem tennél ilyet, bocsáss meg magadnak, és hallgass mélyen, igyekezz rendesen élni, fiatal vagy még és nagyon buta, de ha meg akarod gyónni a tettedet és úgy akarsz megkönnyebbülni, azt semmiképp ne tedd, ne hozd ilyen kellemetlen helyzetbe, inkább szakítsd a fiúval kerek -perec, én pl. elképzelni sem tudnám a kapcsolatot olyan emberrel, aki pénzügyi nehézség hatására rögtön idegen férfiak farkának fogdosását tartja megoldásnak. Többet nem tudnék rá emberként nézni, ki tudja, legközelebb milyen becstelenséget művelne?! Majd sikkaszt, ha olyan helyre kerül? Egyébként azt a szitut sem tudom elképzelni, hogy egy idegen pasassal hogy jutottál el ilyen beszélgetésig, alkuig...
2014. nov. 14. 06:00
 6/24 anonim ***** válasza:
76%

Összegezzük: kiverted valakinek a f..zát, tetted ezt pár ezer forintért, amit nem kaptál meg???

Bocs, de röhögnöm kell! :)

Nem pénzért csaltad meg, hanem ingyen....

Majd legközelebb előre elkéred a lóvét!

2014. nov. 14. 06:04
 7/24 anonim ***** válasza:
Nyilván nem etikus amit csináltál, de biztos, hogy van az az élethelyzet, amibe ha az ember belekerül megcsinál ilyet. De semmiképpen ne mondd el a párodnak! Te pedig tanulj az esetből...
2014. nov. 14. 06:30
 8/24 anonim ***** válasza:
79%
Én azt nem értem, hogy hogyan keveredett a lakásotokra egy ürge, akinek eszébe jutott, hogy pár ezer ft-ért kiverhetnéd. Mert ha hirdetést adtál fel, akkor az a minimum, hogy előtte átbeszéled a pároddal, hogy ezen gondolkodsz, ő mit szól hozzá, mert az éhség nagy úr. Ha egy kicsit is normális és szeret, akkor azt mondta volna, hogy semmi pénzért, inkább elmegy egy plusz nap munkát bevállalni bárhol, minthogy prosti legyél. Ha pedig nem hirdetted magad, akkor nem ez az első eset, mert érdekes módon, hozzánk nem csöngetnek be palik azzal, hogy ugyanmár pár ezer ft-ért elégítsem ki őket.
2014. nov. 14. 06:35
 9/24 anonim ***** válasza:
91%
Ha mar qrvanak allsz, alapszabaly hogy a penzt elore kerni...
2014. nov. 14. 07:02
 10/24 anonim ***** válasza:
62%
Én tuti eltörném a nyakad..te szégyentelen
2014. nov. 14. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!