Ha megcsaltad a párod és ő vissza csal, attól még lehet újra normális a kapcsolatotok? Vagy felesleges már folytatni?
Figyelt kérdés
(férfi vok)6 éve vagyunk együtt .Megcsaltam a párom kétszer is de ő megbocsájtott. Telt az idő és nem rég kiderült hogy ő is megcsalt kétszer. Én is megbocsájtottam neki de a harmadikat már nem nézi el egyikünk se. Többet nem teszi meg és én se. Viszont nem felhőtlen a dolog köztünk. Próbáltam romantikázni,nosztalgiázni..... Nem azt mondom ,hogy rosszul sült el de nem volt olyan mint amilyennek kellett volna lennie. Nem tudom mi lenne a legjobb, talán kéne egy kis pihit tartani hogy mindenki átgondolja mit is akar a másiktól ? Vagy már sose lesz jó köztünk semmi se? Nem tudom mi lenne a legjobb . Kérlek titeket adjatok tanácsot.2013. máj. 8. 08:05
1/15 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzáírni ,hogy azért még valamilyen szinten szeretjük még egymást.
2013. máj. 8. 08:10
2/15 anonim válasza:
igen szerintem egy kis pihi lenne a jo hisz egymast csaljatok egymas utan es hiaba mondja barmelyikotok h nem lesz tobb,ezek utan mar kitudja.Lehet az ember hata mogott majd. De lebyrg eszelhetek meg de lehet ebbol meg jo kapcsolat csak megkell beszelni a dolgokat mert hogy megcsalod 2x es erre õ is az gond...
3/15 anonim válasza:
Szerintem egy kapcsolatot csak 1x lehet elrontani,de ha ti képesek vagytok egymásnak megbocsátani akkor miért hagynátok abba?szeretitek egymást?mert nemértem miért kellet egymást megcsalni,,,
4/15 anonim válasza:
József Attila válasza:
Megcsaltak, úgy szerettek,
csaltál s igy nem szerethetsz.
Most hát a töltött fegyvert
szoritsd üres szivedhez.
Vagy vess el minden elvet
s még remélj hű szerelmet,
hisz mint a kutya hinnél
abban, ki bízna benned.
5/15 anonim válasza:
Kérdező, ez teljesen azon múlik, hogy milyen a ti hozzáállásotok ezekhez a témákhoz, nem lehet ebben általános tanácsokat adni...
6/15 A kérdező kommentje:
Én kezdtem ezt az egészet mármint én tettem meg elsőnek 2x. Azt mondta ő azért tette mert kiváncsi volt + revans + nem volt akkor épp jó a viszonyunk és ki akart kapcsolódni . Tudja hogy nem ez a megoldás hogy akkor megcsal. Nem érti miért tette de NAGYON megbánta .
2013. máj. 8. 08:23
7/15 A kérdező kommentje:
Az az igazság ,hogy szeretnék vele maradni. Csak az tart picit vissza ,hogy nem tudja elengedni magát mellettem. És ez bizony zavar . A 2. megcsalása kicsit más volt mint 1 kufirc. Érzelmek fűzték a sráchoz ugyanis 2x is elment vele ..... És hajnalba nyúló orgiát rendeztek . Ami megint csak nem jó. De ő lezárta ezt a dolgot . Nem beszél vele se semmi . És ő is szeretné velem folytatni de nehéz neki úgy hozzám állni mint annó.
2013. máj. 8. 08:29
8/15 anonim válasza:
"hogy azért még valamilyen szinten szeretjük még egymást"
Aki ilyet ir, annál már nincs érzés, csak magadat győzködöd, mert tartasz attól, hogy ha lelép mit fogsz csinálni egyedül.
9/15 anonim válasza:
7 "Érzelmek fűzték a sráchoz ugyanis 2x is elment vele ..... És hajnalba nyúló orgiát rendeztek "
Megint egy hazugság, mert akivel elmegy valaki hajnaligtartó orgiázásba, ahol köztudott, hogy nem csak 2 szereplő van, hanem sokan, ott szintén nincs érzés.
10/15 A kérdező kommentje:
Félre értelmezted, vagy én írtam rosszul. A sráccal volt el hajnalig és nem beszélgettek....... Keményen nyomták az ipart kettesben.
2013. máj. 8. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!