Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megcsaltad a párod és ő...

Ha megcsaltad a párod és ő vissza csal, attól még lehet újra normális a kapcsolatotok? Vagy felesleges már folytatni?

Figyelt kérdés
(férfi vok)6 éve vagyunk együtt .Megcsaltam a párom kétszer is de ő megbocsájtott. Telt az idő és nem rég kiderült hogy ő is megcsalt kétszer. Én is megbocsájtottam neki de a harmadikat már nem nézi el egyikünk se. Többet nem teszi meg és én se. Viszont nem felhőtlen a dolog köztünk. Próbáltam romantikázni,nosztalgiázni..... Nem azt mondom ,hogy rosszul sült el de nem volt olyan mint amilyennek kellett volna lennie. Nem tudom mi lenne a legjobb, talán kéne egy kis pihit tartani hogy mindenki átgondolja mit is akar a másiktól ? Vagy már sose lesz jó köztünk semmi se? Nem tudom mi lenne a legjobb . Kérlek titeket adjatok tanácsot.
2013. máj. 8. 08:05
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzáírni ,hogy azért még valamilyen szinten szeretjük még egymást.
2013. máj. 8. 08:10
 2/15 anonim válasza:
igen szerintem egy kis pihi lenne a jo hisz egymast csaljatok egymas utan es hiaba mondja barmelyikotok h nem lesz tobb,ezek utan mar kitudja.Lehet az ember hata mogott majd. De lebyrg eszelhetek meg de lehet ebbol meg jo kapcsolat csak megkell beszelni a dolgokat mert hogy megcsalod 2x es erre õ is az gond...
2013. máj. 8. 08:11
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kapcsolatot csak 1x lehet elrontani,de ha ti képesek vagytok egymásnak megbocsátani akkor miért hagynátok abba?szeretitek egymást?mert nemértem miért kellet egymást megcsalni,,,
2013. máj. 8. 08:12
 4/15 anonim ***** válasza:

József Attila válasza:

Megcsaltak, úgy szerettek,

csaltál s igy nem szerethetsz.

Most hát a töltött fegyvert

szoritsd üres szivedhez.

Vagy vess el minden elvet

s még remélj hű szerelmet,

hisz mint a kutya hinnél

abban, ki bízna benned.

2013. máj. 8. 08:18
 5/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez teljesen azon múlik, hogy milyen a ti hozzáállásotok ezekhez a témákhoz, nem lehet ebben általános tanácsokat adni...
2013. máj. 8. 08:21
 6/15 A kérdező kommentje:
Én kezdtem ezt az egészet mármint én tettem meg elsőnek 2x. Azt mondta ő azért tette mert kiváncsi volt + revans + nem volt akkor épp jó a viszonyunk és ki akart kapcsolódni . Tudja hogy nem ez a megoldás hogy akkor megcsal. Nem érti miért tette de NAGYON megbánta .
2013. máj. 8. 08:23
 7/15 A kérdező kommentje:
Az az igazság ,hogy szeretnék vele maradni. Csak az tart picit vissza ,hogy nem tudja elengedni magát mellettem. És ez bizony zavar . A 2. megcsalása kicsit más volt mint 1 kufirc. Érzelmek fűzték a sráchoz ugyanis 2x is elment vele ..... És hajnalba nyúló orgiát rendeztek . Ami megint csak nem jó. De ő lezárta ezt a dolgot . Nem beszél vele se semmi . És ő is szeretné velem folytatni de nehéz neki úgy hozzám állni mint annó.
2013. máj. 8. 08:29
 8/15 anonim ***** válasza:

"hogy azért még valamilyen szinten szeretjük még egymást"

Aki ilyet ir, annál már nincs érzés, csak magadat győzködöd, mert tartasz attól, hogy ha lelép mit fogsz csinálni egyedül.

2013. máj. 8. 08:34
 9/15 anonim ***** válasza:

7 "Érzelmek fűzték a sráchoz ugyanis 2x is elment vele ..... És hajnalba nyúló orgiát rendeztek "

Megint egy hazugság, mert akivel elmegy valaki hajnaligtartó orgiázásba, ahol köztudott, hogy nem csak 2 szereplő van, hanem sokan, ott szintén nincs érzés.

2013. máj. 8. 08:35
 10/15 A kérdező kommentje:
Félre értelmezted, vagy én írtam rosszul. A sráccal volt el hajnalig és nem beszélgettek....... Keményen nyomták az ipart kettesben.
2013. máj. 8. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!