Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanád a párodnak, hogy pénzért megcsaltad (kézzel)?
Szóval az úgy volt, hogy egy pasi felajánlott pár ezret, ha kézzel kielégítem. Meg is tettem, ezután valami ürüggyel lelépett, azóta sem láttam. Ez tegnap délután volt, eközben a barátomat már vártam haza...(most nálam lakik) 1 hónapja vagyok a barátommal, nagyon szeretem, és mivel ő is engem, ezért úgy érzem, jobb, ha szakítok vele, mert nem ezt érdemli. Pénz azóta sincs, azért kellett annyira, hogy enni tudjunk (de ugye a csóka nem fizetett...), meg kifizessem a lakbért. Tudom, hogy muszájból tettem de undorítónak érzem magam és nem tudok tükörbe nézni...kézimunkán kívül más nem történt.(hálistennek?)
23L
haha ez jó
hiába kéri előre,két pofon oszt vissza adja...nincs stricije se ki védi? a barátja,attól is kapna vagy 10et.
:D
Hát nem tudom, de az ismerősi körömben aki tényleg akart munkát, az talált is. Párom pl. érettségivel és némi informatikai kompetenciával talált egy elég jól fizető helyet (100-150 k/hó), ahol az elvárás a számítógép felhasználói szintű ismerete, a legbonyolultabb feladat is az Excel. Ráadásul a boltokba mindig keresnek árufeltöltőt, kasszást azonnali kezdéssel. Aki tényleg akar és nem válogat, talál. Aki nem, az olcsó prosti lesz (bár még az sem, mert pénzt sem kaptál érte).
- 2-es voltam -
Kajára nincs pénzed, de netre igen?? Érdekes...
A párod vállalhatna diákmunkát is esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!