Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltad a párod! Elmondtad neki?
(meg nem igen) * 3-4
(meg igen nem) * 1
nem igen igen
Az egyik exemet csaltam meg, néhány csók erejéig.
Elmondtam. Azt kérte maradjunk együtt. Belementem, bár hiba volt. Ott akkor kellett volna elhagynom.
Hibáztam, és viselnem kellett ezek után a kapcsolatot, és a végső csúnya szakítást is.
Az volt a baj, hogy tapasztalatlan voltam az ilyen dolgokban, nem voltam tisztában az érzéseimmel, a megcsalás is ezért történt.
A megcsalás a kapcsolat első hónapjában történt. 1 hónappal később mondtam el, és lehúztunk még 8 hónapot együtt. Végül Lefeküdt valaki mással, én szakítottam, megütött ezért, mondván, majd akkor van vége ha ő úgy akarja, én visszaütöttem, majd ordítozott , könyörgött, megint ordítozott velem, végül megmondtam, hogy annyit kiabálhat amennyit akar, akkor is végeztem vele. Majd otthagytam.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!